Almak istediğim birkaç kitabın bu sitede çok ucuz olduğunu gördüm. Aynı zamanda indirimleri de gayet iyi. Önceden böyle bir konu açılmış ve İthaki yayınlarına ait olduğu söylenmiş. Bu doğru mu?
Şikayetvar sitesinde baktığım zaman da son birkaç aydır kitapları temin etme sorunu olduğunu yazıyorlar. Yakın zamanda bu siteden alışveriş yapan arkadaş varsa bilgilendirebilir mi?
@333365 hocam sizin bu site ile ilgili bir deneyiminiz veya bilginiz var mı?
Maalesef. Ne deneyimim oldu ne de bilgim var. Tek diyeceğim, adı bilinmedik siteleri sırf ucuz diye tercih etmeyin. Sonra pişman olursunuz. Amazon gibi harika site varken orayı tercih edin derim.
Maalesef. Ne deneyimim oldu ne de bilgim var. Tek diyeceğim, adı bilinmedik siteleri sırf ucuz diye tercih etmeyin. Sonra pişman olursunuz. Amazon gibi harika site varken orayı tercih edin derim.
Amazon'un kampanya ve indirimleri iyi fakat maalesef her kitap için geçerli olmuyor hocam. Hem bulamadığım bazı kitapların stoğunu buldum hem de almak istediğim fakat fiyatından dolayı uzak durduğum kitapları daha ucuza buldum. Eğer güvenilirse alışveriş yapılabilir.