İlkokul arkadaşımı nasıl bulabilirim?

kerwh

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ilkokuldan beri çok sevdiğim bir arkadaşım var fakat iletişimim yok adını biliyorum fakat soyadını bilmiyorum kendisini nasıl bulabilirim acaba?(okuduğumuz ilkokula gidip istesem soy adını verirler mi acaba)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ilkokuldan beri çok sevdiğim bir arkadaşım var fakat iletişimim yok adını biliyorum fakat soyadını bilmiyorum kendisini nasıl bulabilirim acaba?(okuduğumuz ilkokula gidip istesem soy adını verirler mi acaba)

Facebook, LinkedIn, birtakım yasa dışı yollar. Fakat üçüncüsünü önermem.

Şimdi kanka gitiyorsun bütün şehri arıyorsun arkadaşının ismini bağıra bağıra söylüyosun çıkana kadar şaka bir yana bulman imkansız Instagram'ı varsa belki bulursun.

Aynı sınıfta olan diğer arkadaşlarınıza sorun illa ki soy adını hatırlayan olur. Ayrıca okuduğunuz ilkokuldaki arşivlerde sınıf listesi vb. kayıtlıdir belki. Rica edip durumu açıklarsanız belki yardımcı olurlar.

Facebook, LinkedIn, birtakım yasa dışı yollar. Fakat üçüncüsünü önermem.

Ben her şeyini biliyorum ama okulunu bilmiyorum exim bu arada yasa dışı yollarla nasıl bulurum

İlkokul öğretmeninizle hala irtibat kurabiliyorsanız ve 15 yıllık mezun falan değilseniz muhtemelen o çocuğun velisinin numarası hala öğretmende kayıtlıdır, ordan çocuğa ulaşabilirsiniz.

İlkokul öğretmeninizle hala irtibat kurabiliyorsanız ve 15 yıllık mezun falan değilseniz muhtemelen o çocuğun velisinin numarası hala öğretmende kayıtlıdır, ordan çocuğa ulaşabilirsiniz.
Hocam hiç sanmıyorum. Bırakın 15 seneyi 6 sene bile geçmişse aradan muhtemelen o numara yok olmuştur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı