Cengiz holding Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 228 23 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar, liseden mezunum ama öylesine bakmak istedim ama e-Okul'dan bakamıyorum. Bakabileceğim bir yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Arkadaşlar, liseden mezunum ama öylesine bakmak istedim ama e-Okul'dan bakamıyorum. Bakabileceğim bir yer var mı?
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.288 Çözümler 5 23 Mayıs 2022 #2 Cengiz holding dedi: Arkadaşlar, liseden mezunum ama öylesine bakmak istedim ama e-Okul'dan bakamıyorum. Bakabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer şu an yaşların 20'lerdeyse; hatırladığıma göre bizim zamanımızdaki karneler tamamen göstermelikti. e-Okul sistemini hatırlamıyorum hiç o dönemlerde. Sanki heveslenelim diye sınıf hocamız bize öyle çıkarmıştı. Bizde öyle olmuştu.
Cengiz holding dedi: Arkadaşlar, liseden mezunum ama öylesine bakmak istedim ama e-Okul'dan bakamıyorum. Bakabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer şu an yaşların 20'lerdeyse; hatırladığıma göre bizim zamanımızdaki karneler tamamen göstermelikti. e-Okul sistemini hatırlamıyorum hiç o dönemlerde. Sanki heveslenelim diye sınıf hocamız bize öyle çıkarmıştı. Bizde öyle olmuştu.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.047 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Mayıs 2022 #3 Eski okulunuzla iletişime geçerseniz bakabilirsiniz, orada kayıtlar vardır belki.