A arastirmaciyazar Picopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #1 İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü?
İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.745 Makaleler 5 Çözümler 38 13 Ekim 2025 #2 Kendi ismini ve soyismini Google'de arat. Şanslıysan o zamana ait sınıf ve o sınıfa gidenlerin isimlerine ulaşabilirsin. Artı 0 Eksi
Kendi ismini ve soyismini Google'de arat. Şanslıysan o zamana ait sınıf ve o sınıfa gidenlerin isimlerine ulaşabilirsin.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.221 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2025 #3 arastirmaciyazar dedi: İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İlkokulunu hatırlıyorsan onu yaz ve mezun olduğun yılı yaz (bunu hatırlar mısın bilmiyorum) bence böyle bulursun ama zor yani Artı 0 Eksi
arastirmaciyazar dedi: İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İlkokulunu hatırlıyorsan onu yaz ve mezun olduğun yılı yaz (bunu hatırlar mısın bilmiyorum) bence böyle bulursun ama zor yani
KS KS A arastirmaciyazar Picopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2025 #4 poyriho dedi: İlkokulunu hatırlıyorsan onu yaz ve mezun olduğun yılı yaz (bunu hatırlar mısın bilmiyorum) bence böyle bulursun ama zor yani Genişletmek için tıkla... Hatırlıyorum ikisini de çıkmaz gibime geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
poyriho dedi: İlkokulunu hatırlıyorsan onu yaz ve mezun olduğun yılı yaz (bunu hatırlar mısın bilmiyorum) bence böyle bulursun ama zor yani Genişletmek için tıkla... Hatırlıyorum ikisini de çıkmaz gibime geliyor.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 14 Ekim 2025 #5 arastirmaciyazar dedi: İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Düz yollardan bulman çok uğraştırır veya bulamazsın sen en iyisi Discord tayfaya yaz onlar bulur. Artı 0 Eksi
arastirmaciyazar dedi: İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Düz yollardan bulman çok uğraştırır veya bulamazsın sen en iyisi Discord tayfaya yaz onlar bulur.
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Türkiye 15 Ekim 2025 #6 Geçenlerde 40 yıl önceki asker arkadaşı Facebook'tan babamı buldu. Bence ümidini kaybetme. Aramaya devam et. Artı 0 Eksi
Geçenlerde 40 yıl önceki asker arkadaşı Facebook'tan babamı buldu. Bence ümidini kaybetme. Aramaya devam et.