A arastirmaciyazar Zeptopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:34 #1 İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü?
İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 Dün 23:36 #2 Kendi ismini ve soyismini Google'de arat. Şanslıysan o zamana ait sınıf ve o sınıfa gidenlerin isimlerine ulaşabilirsin. Artı 0 Eksi
Kendi ismini ve soyismini Google'de arat. Şanslıysan o zamana ait sınıf ve o sınıfa gidenlerin isimlerine ulaşabilirsin.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:09 #3 arastirmaciyazar dedi: İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İlkokulunu hatırlıyorsan onu yaz ve mezun olduğun yılı yaz (bunu hatırlar mısın bilmiyorum) bence böyle bulursun ama zor yani Artı 0 Eksi
arastirmaciyazar dedi: İlkokulda bir arkadaşım var da, adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlayamadım. Bir şekilde bulabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İlkokulunu hatırlıyorsan onu yaz ve mezun olduğun yılı yaz (bunu hatırlar mısın bilmiyorum) bence böyle bulursun ama zor yani