İllaoi, Fiora ve Warwick counterı olan hero

Gragas olabilir aslında ap kassam fiorayı q ile dürte dürte yarı cana getirsem belki yenebilirim. Lissandram yok. Garen de çok az oynuyorum ve fiora garenin içinden geçer diye düşünüyorum.

Poppy w su ww r sini durduruyor mu?
Hocam rakibin ligi de önemli gümüş altın falansa fiorayı tam anlamıyla kullanamayacağı için ve siz garenin %100 gücü kullanacağınız için rahat yenersiniz

poppy ww rsi ni durduramaz.

Hangi heroda iyiysen onu al, ben olsam mesela velkoz alıp tokat atarım. Hatta aklıma geldi illa hero önerisi istiyordan aaotrox ile soraka olabilir 1vs1 için.

Illaoi'den E yemediğin sürece çoğu karakter ile kesebilirsin.

Warwick zaten genel olarak güçlü bulmadığım bir karakter. Vayne, Quinn, Olaf ile kesebilirsin aklıma gelen örnekler.

Fiora'yı top lane oynadığımda her zaman banlarım. Çünkü iyi oynayan bir Fiora'ya karşı çoğu zaman bir şey yapılamıyor. Armor kasarsan gerçek hasarı var, can kasarsan yüzdeli gerçek hasarı var, CC karakteri alsan W atıp seni CC'liyor, değişik karakter. Fiora'nın karşısına Gwen, Tryndamere, Lillia, Akali, Rumble, Yorick önerebilirim. Ama ben yine de banlamanı öneririm. Oyun stilini mahveden bir karakter.

Hocam rakibin ligi de önemli gümüş altın falansa fiorayı tam anlamıyla kullanamayacağı için ve siz garenin %100 gücü kullanacağınız için rahat yenersiniz

poppy ww rsi ni durduramaz.
Hocam aslında arkadaş sadece Wild rift oynayan biriydi fakat bana bir vs teklif etti. Aslında yenme ihtimalı bile yok yani çocuk orman dönmeyi bile beceremiyor öyle söyleyeyim. Fakat bir arkadaşı ( Elmas olmuş Masterlar ile maça girmiş) Fiorayı çok iyi öğretmiş.

Illaoi'den E yemediğin sürece çoğu karakter ile kesebilirsin.

Warwick zaten genel olarak güçlü bulmadığım bir karakter. Vayne, Quinn, Olaf ile kesebilirsin aklıma gelen örnekler.

Fiora'yı top lane oynadığımda her zaman banlarım. Çünkü iyi oynayan bir Fiora'ya karşı çoğu zaman bir şey yapılamıyor. Armor kasarsan gerçek hasarı var, can kasarsan yüzdeli gerçek hasarı var, CC karakteri alsan W atıp seni CC'liyor, değişik karakter. Fiora'nın karşısına Gwen, Tryndamere, Lillia, Akali, Rumble, Yorick önerebilirim. Ama ben yine de banlamanı öneririm. Oyun stilini mahveden bir karakter.
Tryndamare yada Yorick alsam ww ve İlloiye karşı nasıl bir sonuç alırım

Hocam aslında arkadaş sadece Wild rift oynayan biriydi fakat bana bir vs teklif etti. Aslında yenme ihtimalı bile yok yani çocuk orman dönmeyi bile beceremiyor öyle söyleyeyim. Fakat bir arkadaşı ( Elmas olmuş Masterlar ile maça girmiş) Fiorayı çok iyi öğretmiş.
Hocam yenersiniz ya istediği kadar bilsin eli alışık değilse bir şey yapamaz. tr masterları da kötü oynuyor zaten bir şey bildikleri yok challenger değilse sıkıntı yok hocam

Peki bir şey soracağım. Hani bu turnuvalardaki 1v1 lerde oluyor ya. 3 adet ban hakkı ve 3 maç şeklinde. O şekilde bir maçı nasıl ayarlayabiliriz. Özel oyun kurda var mı ayarları?

Arkadaşı banlı vs ye ikna ettim. Ne banlayıp ne seçeyim? 3 adet ban hakkımız var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı