R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 27 Kasım 2020 #61 illedelinux dedi: Adını duydunuz mu bilmiyorum ama İlledelinux diye bir dağıtım var onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi dağıtımını yapıp, başka bir dağıtım kullanmak olmazdı zaten.
illedelinux dedi: Adını duydunuz mu bilmiyorum ama İlledelinux diye bir dağıtım var onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi dağıtımını yapıp, başka bir dağıtım kullanmak olmazdı zaten.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 27 Kasım 2020 #62 illedelinux dedi: Bunu illedelinux-debian-xfce_1-2.iso deneyin, bahsettiğiniz sistem için idealdir. Adını duydunuz mu bilmiyorum ama İlledelinux diye bir dağıtım var onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de İlledelinux Xfcebox kullanacağım, çok hoş duruyor
illedelinux dedi: Bunu illedelinux-debian-xfce_1-2.iso deneyin, bahsettiğiniz sistem için idealdir. Adını duydunuz mu bilmiyorum ama İlledelinux diye bir dağıtım var onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de İlledelinux Xfcebox kullanacağım, çok hoş duruyor
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 27 Kasım 2020 #63 Ben şu an iso dosyasını hızı bir 0 oluyor bir 1000kb/sn olarak zorlaya zorlaya indiriyorum.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #64 illedelinux dedi: Bunu illedelinux-debian-xfce_1-2.iso deneyin, bahsettiğiniz sistem için idealdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öneri için.
illedelinux dedi: Bunu illedelinux-debian-xfce_1-2.iso deneyin, bahsettiğiniz sistem için idealdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öneri için.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #65 Pmw dedi: Ben şuan iso dosyasını hızı bir 0 oluyor bir 1000kb/sn olarak zorlaya zorlaya indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Sourceforge'den cevap gelmesini bekliyorum, olmazsa başka sunucuya bakacağım. Dediğiniz gibi indirirseniz md5 kontrolü yapın, bozuk inebilir.
Pmw dedi: Ben şuan iso dosyasını hızı bir 0 oluyor bir 1000kb/sn olarak zorlaya zorlaya indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Sourceforge'den cevap gelmesini bekliyorum, olmazsa başka sunucuya bakacağım. Dediğiniz gibi indirirseniz md5 kontrolü yapın, bozuk inebilir.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 27 Kasım 2020 #66 @illedelinux hocam Xfcebox sürümü parola hatası veriyor şifre 6 haneli olmasına rağmen.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #67 Muhabbet Kuşu dedi: @illedelinux hocam Xfcebox sürümü parola hatası veriyor şifre 6 haneli olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Kurdunuz mu, yoksa canlı oturumdan mı bahsediyorsunuz, nerede hata veriyor?.
Muhabbet Kuşu dedi: @illedelinux hocam Xfcebox sürümü parola hatası veriyor şifre 6 haneli olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Kurdunuz mu, yoksa canlı oturumdan mı bahsediyorsunuz, nerede hata veriyor?.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 27 Kasım 2020 #68 illedelinux dedi: Kurdunuz mu, yoksa canlı oturumdan mı bahsediyorsunuz, nerede hata veriyor?. Genişletmek için tıkla... Kurdum, oturum açma bölümünde hata var.
illedelinux dedi: Kurdunuz mu, yoksa canlı oturumdan mı bahsediyorsunuz, nerede hata veriyor?. Genişletmek için tıkla... Kurdum, oturum açma bölümünde hata var.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #69 Muhabbet Kuşu dedi: Kurdum, oturum açma bölümünde hata var. Genişletmek için tıkla... Parolanızda ğüişçö harfleri varsa klavye hatası verir, başka türlü hata vermez.
Muhabbet Kuşu dedi: Kurdum, oturum açma bölümünde hata var. Genişletmek için tıkla... Parolanızda ğüişçö harfleri varsa klavye hatası verir, başka türlü hata vermez.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 27 Kasım 2020 #70 illedelinux dedi: Parolanızda ğüişçö harfleri varsa klavye hatası verir, başka türlü hata vermez. Genişletmek için tıkla... Şifrem 123456 idi.
illedelinux dedi: Parolanızda ğüişçö harfleri varsa klavye hatası verir, başka türlü hata vermez. Genişletmek için tıkla... Şifrem 123456 idi.