Arkadaşlar ben çok merak ediyorum şu illuminatinin amacı nedir? Deepweb, gizli örgütler, değişik olaylar, orta doğunun karışması? Bunların amacı nedir ?
Deepweb'in bir amacı yok. Sadece arama motoru tarafından indexlenmeyen sitelerin de içinde bulunduğu iğrenç şeylerin olduğu bir ortam. Komplo teorileri var fakat aklı başında olmayan insanlarda oraya bir şeyler yazıyor.
İllüminati'nin amacı bana göre insanların akılları ile oynamak. İnsanlara gizli mesajlar verip onları doğru yoldan saptırmak bir nevi insanları koyunlaştırmak, bunları söyleyebilirim. Deepweb'e gelecek olursak onu pek kurcalama. İçinde milyonlarca sahte işler dönüyor.
Illuminati'nin amacaı arkadaşın dediği gibi insanoğluna çeşitli subliminal mesajlar vererek beynini yıkama, doğru yoldan saptırmaktır. Illuminati ile ilişkisi olduğu söylenen Miley Cryus geçtiğimiz günlerde çıplak konser vereceğini ve izlemeye gelenlerinde çıplak gelmesini istedi. Bu bile insanları saptırmaya yönelik bir adım.
İlluminati'nin amacı bence tek devlet, tek milleti kurmaktır. Yahudiler, her milletin düşmanıdır, Atsız'ın dediği gibi. Saçma salak işler peşinde koşarlar, gizliden gizlidn iç yaparlar. Hep haindirler.
İlluminati dediğin ilkokul-lise çağındaki arkadaşların dilinde dolaşan kuruluş. Ya illuminati demeye gerek yok ki buna. Birçok ismi var zaten bu insanların. Sahi İlluminati nereden çıktı? Bence tamamen vakit kaybı.
Belki de ūnlülerin, büyük şirketlerin reklam benzeri bir şey yapmak için uydurduğu kuruluştur. Ergenlerin ve ilkokul öğrencilerinin ağzından düşmemesi amacına ulaştığının göstergesidir.
Aman ha uzak durun! İllüminati insanları sapıklığa sürükler ve şeytanı sevdirmeye çalışır kısacası illüminati tehlikeli bir örgüt denebilir ne kadar doğru bilmem ama bağzı ünlüler illüminatiyi destekliyorlar (Beyonce, Jay Z, Rihanna, Madonna, Lady Gaga hepsi de anormal insanlar) bazıları da tam tersi ve bir çoğu illüminati tarafından öldürüldü (Michael Jackson, Bob Marley, Eminem) Bob Marley ve Michael Jackson' un ölümleri bundandolayı olabilir. Eminem ise son zamanlarda tehditler alıyor(muş) ve bu yüzden Beyonce ile bir klip çekmiş uzun zamandır da ortalarda değil. Biraz saçma biraz mantıklı ben ise inanmak ile inanmamak arasındayım. Kısacası uzak durun yakınlarınızda illüminatiyi seven birileri varsa dikkat edin üzüm üzüme baka baka kararır .