4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 20 Kasım 2021 #1 Kartvizit baskısı için tasarım yapacağım. Illustrator programı ücretli. Ücretsiz alternatifini önerir misiniz?
Kartvizit baskısı için tasarım yapacağım. Illustrator programı ücretli. Ücretsiz alternatifini önerir misiniz?
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 20 Kasım 2021 #2 FireAlpaca var belki işini görür.
love set us free Centipat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #4 İşletim sisteminiz Linux ise GIMP tavsiyemdir.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 20 Kasım 2021 #5 Inkscape iyidir. Inkscape - Draw Freely. | Inkscape Inkscape is professional vector graphics software which runs on Linux, Mac OS X and Windows desktop computers. inkscape.org Veya tek bir sefer için lazımsa CorelDRAW'ın deneme sürümünü kullanabilirsiniz: Discover CorelDRAW with a free 15-day trial Try CorelDRAW for free today with our 15-day free trial. Our graphic design software allows you to create amazing visuals. www.coreldraw.com love set us free dedi: İşletim sisteminiz Linux ise GIMP tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... GIMP'in olayı başka; GIMP, piksel tabanlı olduğundan Photoshop alternatifidir.
Inkscape iyidir. Inkscape - Draw Freely. | Inkscape Inkscape is professional vector graphics software which runs on Linux, Mac OS X and Windows desktop computers. inkscape.org Veya tek bir sefer için lazımsa CorelDRAW'ın deneme sürümünü kullanabilirsiniz: Discover CorelDRAW with a free 15-day trial Try CorelDRAW for free today with our 15-day free trial. Our graphic design software allows you to create amazing visuals. www.coreldraw.com love set us free dedi: İşletim sisteminiz Linux ise GIMP tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... GIMP'in olayı başka; GIMP, piksel tabanlı olduğundan Photoshop alternatifidir.
xenefon Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #6 Scribus işinizi görür. Kendi içinde pdf kayıt sistemi var. Baskı için ayarlanabiliyor.