Halit oguz
Kilopat
Hocam büyük ihtimal NFT'lerle ilgileniyorsunuzdur. Benim de NFT koleksiyonum var. Flower Guys - Collection | OpenSea . Daha öncesinde ben de grafik tablet almayı düşündüm aldım da ancak paint tool sai'nin curve toolu var. Bütün bu çizimleri onunla yaptım bir bakın derim. Ha elimle çizmek istiyorum derseniz wacom grafik tabletini öneririm.Merhaba arkadaşlar, ben amatör olarak illüstrasyon ile uğraşıyorum. Normalde Adobe Illustrator kullanıyordum fakat maddi sebeplerle ınkspace kullanmaya başladım. Mouse ile çizim yapıyorum ve bu karakterleri renklendirmede zorluk çıkartıyor ve arka plan tasarımlarında. O yüzden genelde arka planı basit yapıp geçiyorum. Grafik tablet sorunumu çözer mi sizce? Çünkü iPad gibi ürünler bütçeme göre fazla. Bu arada çizimlerim şu şekilde.
(@walexart_) • Instagram photos and videos
53 Followers, 80 Following, 14 Posts - See Instagram photos and videos from (@walexart_)www.instagram.com
Ustam, link burda. En altta inip özelliklerine bakabilirsin.Hocam bunun basınç hassasiyetini göremedim.Eğer 4096 değere sahip olan Wacom’dan daha düşükse,görüntüsüz almak daha mantıklı olabilir.Bu arada fiyat farkının sebebi yurtdışından gelmesi olabilir belki.
Güzel çizimler.Bir ara NFT ile ilgileniyordum fakat gas-fee öderken parayı erc-20 yerine bep-20 ile gönderdiğimden paramı 1 yıl boyunca alamadım.Sonra da denemedim.Bu arada 2 ETH iyi kazanmışsınız.Hangi ağı kullanıyorsunuz? Ben ücretsiz olduğu için polygon ağından denedim fakat hiç satamadım.Eğer hala piyasası iyi ise gas-fee ödeyip ETH ağından satış yapabilirim.Bu arada curve tool her ne kadar yardımcı olsada detaylı resim yaparken yorucu oluyor.Hocam büyük ihtimal NFT'lerle ilgileniyorsunuzdur. Benim de NFT koleksiyonum var. Flower Guys - Collection | OpenSea . Daha öncesinde ben de grafik tablet almayı düşündüm aldım da ancak paint tool sai'nin curve toolu var. Bütün bu çizimleri onunla yaptım bir bakın derim. Ha elimle çizmek istiyorum derseniz wacom grafik tabletini öneririm.Eki Görüntüle 2129860Eki Görüntüle 2129864
Yardımların için teşekkür ederim.Muhtemelen bunu alacağım.İyi günler.Çizim sayfamı takip edersen sevinirim.Ustam, Bak attım sana link burdan bakabilirsin en alta in.
8192 pressure levels.
Umarım ürün isteklerini karşılar. İnstagram kullanmıyorum ancak birşeyler ayarlarım. İyi çalışmalar dilerim.Güzel çizimler.Bir ara NFT ile ilgileniyordum fakat gas-fee öderken parayı erc-20 yerine bep-20 ile gönderdiğimden paramı 1 yıl boyunca alamadım.Sonra da denemedim.Bu arada 2 ETH iyi kazanmışsınız.Hangi ağı kullanıyorsunuz? Ben ücretsiz olduğu için polygon ağından denedim fakat hiç satamadım.Eğer hala piyasası iyi ise gas-fee ödeyip ETH ağından satış yapabilirim.Bu arada curve tool her ne kadar yardımcı olsada detaylı resim yaparken yorucu oluyor.
Yardımların için teşekkür ederim.Muhtemelen bunu alacağım.İyi günler.Çizim sayfamı takip edersen sevinirim.
Hocam eskiden olsa ETH ağından deneyebilirsiniz derdim ancak ethereum'un fiyatı bitcoinle birlikte uçtu. Gas ücreti olarak çok fazla miktarda paralar dönüyor. Eğer başlayacaksanız polygon ağını öneririm.Güzel çizimler.Bir ara NFT ile ilgileniyordum fakat gas-fee öderken parayı erc-20 yerine bep-20 ile gönderdiğimden paramı 1 yıl boyunca alamadım.Sonra da denemedim.Bu arada 2 ETH iyi kazanmışsınız.Hangi ağı kullanıyorsunuz? Ben ücretsiz olduğu için polygon ağından denedim fakat hiç satamadım.Eğer hala piyasası iyi ise gas-fee ödeyip ETH ağından satış yapabilirim.Bu arada curve tool her ne kadar yardımcı olsada detaylı resim yaparken yorucu oluyor.
Yardımların için teşekkür ederim.Muhtemelen bunu alacağım.İyi günler.Çizim sayfamı takip edersen sevinirim.
Siz hangi ağı kullanıyorsunuzHocam eskiden olsa ETH ağından deneyebilirsiniz derdim ancak ethereum'un fiyatı bitcoinle birlikte uçtu. Gas ücreti olarak çok fazla miktarda paralar dönüyor. Eğer başlayacaksanız polygon ağını öneririm.
Polygon ERC-1155Siz hangi ağı kullanıyorsunuz
Polygon ERC-1155
Hocam 1.5 ETH koleksiyon değeri. Bu ETH'nin hepsi bana gelmedi. Örnek veriyorum ben 1 ETH'ye bir şey satsam. Müşteri onu tekrar 2 ETH'ye satsa koleksiyon değeri 3 ETH oluyor. Üstelik yaklaşık 0.2 ETH'si deprem zamanı ahbap kuruluşuna bağışlandı gelen desteklerden. Bana da az çok bir şeyler kaldı işte ama zaten o zamanlar ETH 25k TL falandı. Önerilere gelirsek, hocam NFT koleksiyonu çıkardığınızda önemli olan tek şey topluluğunuzdur. Ve bu topluluğun çok büyük bir kısmını NFT'ler için Twitter oluşturuyor. Twitter hesabı açmalısınız sizin gibi başlangıçta olan projelerle etkileşim halinde olmalısınız. İlk başlarda GT yaparak ilerleyebilirsiniz. Her gün sosyal medyada belli bir vaktinizi ayırmalısınız hatta çizimden daha çok vakit ayırmalısınız. Ben o zamanlar polygon ağında önde gelen birçok projeyle işbirliği yapmıştım örneğin "Jlema". Daha sonrasında YKS falan derken saldım baya bir kere salınca da piyasada ne yazık ki adınız unutuluyor. En sonunda da opensea tarafından koleksiyonum devre dışı bırakıldı. Nedenini hala öğrenemedim ama sanırsam ben denemelik olarak activity boş kalmasın diye kendi NFT'mi kendim satın almıştım bunu blockchain'den fark etmiş olmalılar ki devre dışı bıraktılar.Tamamen ücretsiz bir ağ değil mi? Bu arada cidden 2 ETH kazandınız mı yoksa o sadece ürünlerinizin toplan tutarı mı? Kazandıysanız ekstra olarak yapabileceğim bir şey önerebilir misiniz? Bu işten para kazanmak istiyorum çünkü sadece sanat için yapmak istesem bile kitlem yok. Benim için çizim yapmak terapi gibi orası ayrı.
Baya zahmetli ve emek isteyen bir işmiş.Bende şuan 2.kez YKS için hazırlanıyorum.Koleksiyonun için üzüldüm.Hocam 1.5 ETH koleksiyon değeri. Bu ETH'nin hepsi bana gelmedi. Örnek veriyorum ben 1 ETH'ye bir şey satsam. Müşteri onu tekrar 2 ETH'ye satsa koleksiyon değeri 3 ETH oluyor. Üstelik yaklaşık 0.2 ETH'si deprem zamanı ahbap kuruluşuna bağışlandı gelen desteklerden. Bana da az çok bir şeyler kaldı işte ama zaten o zamanlar ETH 25k TL falandı. Önerilere gelirsek, hocam NFT koleksiyonu çıkardığınızda önemli olan tek şey topluluğunuzdur. Ve bu topluluğun çok büyük bir kısmını NFT'ler için Twitter oluşturuyor. Twitter hesabı açmalısınız sizin gibi başlangıçta olan projelerle etkileşim halinde olmalısınız. İlk başlarda GT yaparak ilerleyebilirsiniz. Her gün sosyal medyada belli bir vaktinizi ayırmalısınız hatta çizimden daha çok vakit ayırmalısınız. Ben o zamanlar polygon ağında önde gelen birçok projeyle işbirliği yapmıştım örneğin "Jlema". Daha sonrasında YKS falan derken saldım baya bir kere salınca da piyasada ne yazık ki adınız unutuluyor. En sonunda da opensea tarafından koleksiyonum devre dışı bırakıldı. Nedenini hala öğrenemedim ama sanırsam ben denemelik olarak activity boş kalmasın diye kendi NFT'mi kendim satın almıştım bunu blockchain'den fark etmiş olmalılar ki devre dışı bıraktılar.