Illustrator- Indesign Import pikselleşmesi

Seko1636

Decapat
Daha fazla  
Illustrator'de yaptığım bir çalışmayı ındesign'a aktarmak istiyorum fakat "place in" komutunu kullandığımda, tasarımdaki yazılar ındesign'da pikselleşmiş oluyor. Illustrator vektörel bir program olduğundan sorunun kaynağını bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

herhangi bir yere veya görsele sağ tıkla display performansı seç hight quality'yi tıkla
malesef düzelmedi. ekteki görselde pikselli olanda(illüstratörden import ettiğim) dediğiniz işlemi yaptım fakat bir değişiklik yok. Diğeri de aslında olması gereken.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-10_160829150.png
    resim_2025-03-10_160829150.png
    3 KB · Görüntüleme: 17
  • sonra.png
    sonra.png
    12 KB · Görüntüleme: 25
eps olarak mı exportladınız? bazen anti aliasing olayından kaynaklı da olabiliyor aktif mi? kontrol edin. bende de bazen böyle pikselli gözüküyor fakat exportladığımda jilet gibi çıkıyor.

indesing'dan pdf olarak exportladığınızda da hala aynı mı sorun ?

Illustrator'de yaptığım bir çalışmayı ındesign'a aktarmak istiyorum fakat "place in" komutunu kullandığımda, tasarımdaki yazılar ındesign'da pikselleşmiş oluyor. Illustrator vektörel bir program olduğundan sorunun kaynağını bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Paste in Place yapma, Ai'yi ai veya pdf, hiç olmadı eps kaydet, IND'e öyle aktar.

1741635820004.png

Paste in Place yapma, Ai'yi ai veya pdf, hiç olmadı eps kaydet, IND'e öyle aktar.

Eki Görüntüle 2442860
High quality yapıp EPS olarak kaydettikten sonra Place-In yapınca düzeldi teşekkürler.

eps olarak mı exportladınız? bazen anti aliasing olayından kaynaklı da olabiliyor aktif mi? kontrol edin. bende de bazen böyle pikselli gözüküyor fakat exportladığımda jilet gibi çıkıyor.

indesing'dan pdf olarak exportladığınızda da hala aynı mı sorun ?
High quality yapıp EPS olarak kaydettikten sonra Place-In yapınca düzeldi teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı