J Jacksparrow123 Femtopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Merhaba. Bu kamp kimlere hitap ediyor ve kaç net bandına çıkarır? Bilgisi olan ve izleyenler yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2025
Merhaba. Bu kamp kimlere hitap ediyor ve kaç net bandına çıkarır? Bilgisi olan ve izleyenler yazarsa sevinirim.
anakinskywalker55 Femtopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #2 Bence kenan kara daha iyi anlatıyor. Ayrıca her seviyeye ayrı kampları var.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 18 Nisan 2025 #3 10 günde geometriyi tamamen öğrenetmez ancak sıfır düzeyindeyseniz temel atmak için iyi bir başlangıç olur. Belli bir seviyedeyseniz de konuları pekiştirip netlerinizi artırmak için etkili bir tekrar süreci olabilir.
10 günde geometriyi tamamen öğrenetmez ancak sıfır düzeyindeyseniz temel atmak için iyi bir başlangıç olur. Belli bir seviyedeyseniz de konuları pekiştirip netlerinizi artırmak için etkili bir tekrar süreci olabilir.
sirstabil Picopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #4 Jacksparrow123 dedi: Merhaba. Bu kamp kimlere hitap ediyor ve kaç net bandına çıkarır? Bilgisi olan ve izleyenler yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben matematikte sadece denklem yapabiliyordum Kenan Kara hocamdan dinledim geometriyi gerçekten çok iyi anlatıyor tavsiye ederim.
Jacksparrow123 dedi: Merhaba. Bu kamp kimlere hitap ediyor ve kaç net bandına çıkarır? Bilgisi olan ve izleyenler yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben matematikte sadece denklem yapabiliyordum Kenan Kara hocamdan dinledim geometriyi gerçekten çok iyi anlatıyor tavsiye ederim.
J Jacksparrow123 Femtopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #5 sirstabil dedi: Hocam ben matematikte sadece denklem yapabiliyordum Kenan Kara hocamdan dinledim geometriyi gerçekten çok iyi anlatıyor tavsiye ederim. HOca. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kampı sana zahmet olmazsa linkini atabilir misin.
sirstabil dedi: Hocam ben matematikte sadece denklem yapabiliyordum Kenan Kara hocamdan dinledim geometriyi gerçekten çok iyi anlatıyor tavsiye ederim. HOca. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kampı sana zahmet olmazsa linkini atabilir misin.
sirstabil Picopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #6 Jacksparrow123 dedi: Hocam hangi kampı sana zahmet olmazsa linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam.
Jacksparrow123 dedi: Hocam hangi kampı sana zahmet olmazsa linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam.