2 2054E Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 100 Çözümler 2 21 Temmuz 2022 #1 CD'deki dosyaları doktora atmam gerek ama CD'den dışarı çıkarttığımda bir sürü dosya ve bir sürü dosyanın içinde de bir sürü .ima uzantılı belge vardı. Hiçbirini açamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2022
CD'deki dosyaları doktora atmam gerek ama CD'den dışarı çıkarttığımda bir sürü dosya ve bir sürü dosyanın içinde de bir sürü .ima uzantılı belge vardı. Hiçbirini açamıyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.349 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 22 Temmuz 2022 #2 Sony Tıp aygıtlarından MR, röntgen veya benzeri bir konuda sağlık çekimleri mi bunlar? Irfan Skiljan'ın IrfanView'ini indirip deneyebilirsin. Ben de görmek isterim, merak ettim.
Sony Tıp aygıtlarından MR, röntgen veya benzeri bir konuda sağlık çekimleri mi bunlar? Irfan Skiljan'ın IrfanView'ini indirip deneyebilirsin. Ben de görmek isterim, merak ettim.