iMac 2011'e nasıl format atılır?

Makaleler
13
Daha fazla  
Merhaba, bir tanıdığımın cihazının formatlanması gerekiyor yıllardır formatlanmamış bir cihaz. iMac 2011 (mid) cihaz, aşağıda detayları var. Çok eski sürüm olduğu için farklı sürüm yüklenmiyor ancak şu an cihaz biraz fazla gereksiz programla dolu ve tarayıcısı çok kötü. Bu konuda önerileriniz var mı? USB olmadan format mümkün mü bu cihaza?

1747828559673.png

Galiba "Command+r" (açılışta basılı tutun) idi restore kısayolu.
Gerçi düğmeye basıp bırakmayınca da açılışta kendi kurtarma moduna geçiyordu. Da şimdi bilemedim 2011 için var mıydı düğme opsiyonu.
Her halükarda restore disk'de var kurulum ortamı.

Aynen üst menüden yeniden başlatıp Command+R tuşu ile recovery mode'a girip oradan sıfırlayabilirsiniz. iCloud'dan çıkış yapmayı unutmayın.

Aynen üst menüden yeniden başlatıp Command+R tuşu ile recovery mode'a girip oradan sıfırlayabilirsiniz. iCloud'dan çıkış yapmayı unutmayın.
Teşekkürler, eski cihazlarda da varsa bu yöntem o arayüzü az çok biliyorum M1 Macbook Air'den. Deneyeceğim, teşekkürler.

Teşekkürler, eski cihazlarda da varsa bu yöntem o arayüzü az çok biliyorum M1 MacBook Air'den. Deneyeceğim, teşekkürler.

Hepsinde var. Eğer o şekilde açılmazsa option command r ile yapın, o da internetten yüklüyor OS sistemini. Shift option command r bilgisayarın fabrika çıkışlı OS'unu yüklüyor. En son denemede öyle olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı