erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 Kendi magic klavyesinde 3 tuş basmıyor. O yüzden set olarak kablosuz klavye ve mouse almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 300 TL. Tuş basma hissiyatı magic gibi olursa memnun olurum. Mac uyumlu mu değil mi anlamadığım için sizlere sormak istedim.
Kendi magic klavyesinde 3 tuş basmıyor. O yüzden set olarak kablosuz klavye ve mouse almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 300 TL. Tuş basma hissiyatı magic gibi olursa memnun olurum. Mac uyumlu mu değil mi anlamadığım için sizlere sormak istedim.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 31 Ekim 2020 #2 Logitech'in klavye mouse setlerine bakabilirsin.
erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #3 araba almak istiyom dedi: Logitech'in klavye mouse setlerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baktım ama görsellik önemli benim için. Magic klavyeye benzer klavyeleri yok. Bir de tuş boyu uzun olmamalı. Magic gibi ideal olmalı
araba almak istiyom dedi: Logitech'in klavye mouse setlerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baktım ama görsellik önemli benim için. Magic klavyeye benzer klavyeleri yok. Bir de tuş boyu uzun olmamalı. Magic gibi ideal olmalı