Üzülerek söylemeliyim ki hangi bilgisayarda ne yapmaya çalıştığınızdan gram anlamadım. Tahminim 27" iMac'e Windows 8 kurmaya çalıştığınız. Bu rehbere bakar mısınız:
Mac'e Windows 8 Kurma Rehberi » Technopat
Öncelikle kontrolsuz 1 hafta uğraştan sonra bolu boş sözler sarf edip sizi yorduğum için özgünüm.
İmac 27 ekran DVD sürücülü bilgisayarım var.
Mac OS X 10.9 sürümün de, DVD ler aracılığı ile W7-64,W8-64,W8.1-64 sürümlerini Boot Camp aracılığı ile yükleme yapmaya çalışıyorum ve yeniden başlayıp açılıyor ve w8 kurulumuna geçiyor, Gelen 4 seçenek sürücülerde en altta olan boot camp yazanı biçimlendirip ileri deyince %4 te kalıyor 1-2 saat bekledim aynı. Dvd zak-zuk die okuyor ama ilerleme yok..
Bende imac için w8 usb iso boot seçeneğini açmak istedim, Mac OS X 10.9 olmadı die 10.8 kurdum ve boot camp programında usb seçeneği geldi. Lakin boot camp seçeneğindeki usb yolu ile flasha kayıt edilen w8 dosyaları ayarladıktan sonra pc yeniden başlaması ile bir türlü usb ile başlamıyor başlamıyor.
Ve önceki yazdıklarım ile az biraz dile getirmeye çalışmıştım.
Verdiğiniz linki okudum yarın deneyeceğim.
Teşekkürler.
- - - Güncellendi - - -
Mac başlangıcında;
no bootable device -- insert boot disk and press any key
diyor başka birşey demiyor ve windows 7 usb programı verdiğiniz linkte dio ve onuda yaptım, kullandım, boot camp usb iso olanıda kullandım ama imac kendi boot listesinde usb yi görmüyor, başlatamıyorum.
iMac boot sadece dvd görüyor oda kurulumda %4 te duruyor.
Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
- - - Güncellendi - - -
Apple şirketini aradım, orjinal W8 DVD si ile olur diyo?
Lütfen ya bir el atın ya da birşey yapamazsın imacı sat diyin, dayanamıyorum artık :S
- - - Güncellendi - - -
EFI boot yapmam gerekiyor ki imac başlangıcında alt tuşunu basarken listede çıksın...