Mac hediye olarak geldi ve ilk kez kullanıyorum. Safari ile YouTube bile açılmıyor çok eski. Gündelik işleri yapabileceğim bir tarayıcı arıyorum. Sürüm sebebiyle ne Chrome destekleniyor ne Mozilla. Ne yapmalıyım?
Mac hediye olarak geldi ve ilk kez kullanıyorum. Safari ile YouTube bile açılmıyor çok eski. Gündelik işleri yapabileceğim bir tarayıcı arıyorum. Sürüm sebebiyle ne Chrome destekleniyor ne Mozilla. Ne yapmalıyım?
İndiremiyorum ki Böyle bir hata veriyor.
Tamamdır indirmeyi başardım. Hepinize teşekkürler
İndirmeyi başardım fakat youtube üzerinden video izlerken, video aşırı takılıyor. Sistem gerçekten bir video açamayacak kadar eski mi? Acaba format atsam düzelir mi? @rydn @Jang Geum'un Danji Yemeği
Hocam sistemde altta görünen uygulamalar MacOS ile mi geliyor? Sonradan kuruldukları için sistemi yavaşlatıyor olabilir mi?
Aslında öyle ama PowerPC mimarisi günümüz için çok eski. 14 yıllık bir işlemci kullanıyorsunuz. 2020'de biraz zorlanması gayet normal. Pentium 4'ten bile yavaş bir işlemci G5.
Aslında öyle ama PowerPC mimarisi günümüz için çok eski. 14 yıllık bir işlemci kullanıyorsunuz. 2020'de biraz zorlanması gayet normal. Pentium 4'ten bile yavaş bir işlemci G5.