The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 1 Eylül 2020 #11 Dead Internet Theory dedi: Huzur içinde yat Steve Jobs. 14 yıllık kasanın görüntüsüne aldandım... Genişletmek için tıkla... Tekrar baktım. G5, Pentium 4'ten biraz hızlıymış. G4 ile karıştırmışım. Bu videonun kendisi bile tarih olmak üzere (2010) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video iBook için ama Browser ile ilgili güzel önerileri var.
Dead Internet Theory dedi: Huzur içinde yat Steve Jobs. 14 yıllık kasanın görüntüsüne aldandım... Genişletmek için tıkla... Tekrar baktım. G5, Pentium 4'ten biraz hızlıymış. G4 ile karıştırmışım. Bu videonun kendisi bile tarih olmak üzere (2010) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video iBook için ama Browser ile ilgili güzel önerileri var.