G GeneralNecat Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. İş yerimize yeni Imac bilgisayarlar geldi fakat bu bilgisayarların klavyeleri resimde olduğu gibi F. Ben bu klavyeyi Q gibi kullanmak için klavye silikonlarından arıyorum. Fakat internette bulamadım. Nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2018
Merhaba arkadaşlar. İş yerimize yeni Imac bilgisayarlar geldi fakat bu bilgisayarların klavyeleri resimde olduğu gibi F. Ben bu klavyeyi Q gibi kullanmak için klavye silikonlarından arıyorum. Fakat internette bulamadım. Nereden alabilirim?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.881 Çözümler 62 11 Ocak 2018 #2 Yanlış anlamadıysam klavye sticker arıyorsunuz?
G GeneralNecat Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2018 #3 SunSet dedi: Yanlış anlamadıysam klavye sticker arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O tarz bir şey de olur.
SunSet dedi: Yanlış anlamadıysam klavye sticker arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O tarz bir şey de olur.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.881 Çözümler 62 11 Ocak 2018 #4 Bu Q Klavye Sticker siteyi gezdim şeffaf ve farklı renklerde Q klavye var biraz nette araştırınca bulabileceksin. Gezgoral.com - hafıza kartı, hdmi kablo, laptop adaptörü, flash bellek
Bu Q Klavye Sticker siteyi gezdim şeffaf ve farklı renklerde Q klavye var biraz nette araştırınca bulabileceksin. Gezgoral.com - hafıza kartı, hdmi kablo, laptop adaptörü, flash bellek