iMac M1 16 GB 512 GB olanı almayı düşünüyorum.
Video edit ve yazılım için kullanacağım.
M.2 işlemci sizce yakında tanıtılır mı?
Bir de Mac Studio tanıtıldı en baz modelini mı? Alsam sizce yardımlarınızı bekliyorum siz olsanız hangisini alırdınız.
M.2 işlemcinin yakında tanıtılacağını sanmam. Ama bildiğim kadarıyla Apple M1 kullanan bilgisayarlarda yükseltme yok yani size ne kadar lazımsa baştan o şekilde almanız gerek.
iMac M1 yazılım için yeter de artar bile. Mac Studio profesyonel video üreten film ve görüntü üreticileri için tasarlanmış bir model. Sana almanı asla önermem. Gereksiz güçlü ve pahalı.
M.2 işlemcinin yakında tanıtılacağını sanmam. Ama bildiğim kadarıyla Apple M1 kullanan bilgisayarlarda yükseltme yok yani size ne kadar lazımsa baştan o şekilde almanız gerek.
Neye göre. Render vs. işleri daha iyi yapan bir makine yok M1 dışında.
Şu an topladığım 5800x 3080 rtx li güzel bir sistemle yarışabiliyor mu bu apple ürünleri? Kendim mac book pro kullanıcısıyım ancak gaming konusunda kesinlikle memnun kalmıyorum. Bu M1 yarışabilir mi güncel desktoplarla?
Mac Studio da aynı fiyat da olacak. Hazırda monitörüm mevcut performans olarak 4 kat fark diyorlar m1 ile max işlemci olarak. Hangisini alsam uzun yıllar kullanırım acaba.
Şu an topladığım 5800x 3080 rtx li güzel bir sistemle yarışabiliyor mu bu apple ürünleri? Kendim mac book pro kullanıcısıyım ancak gaming konusunda kesinlikle memnun kalmıyorum. Bu M1 yarışabilir mi güncel desktoplarla?