iMac PC oyun performansı nasıldır?

ender019

Hectopat
27 inç Retina 5K ekran
3.8 GHz dört çekirdekli 7. nesil Intel Core i5 işlemci, 4.2 GHz’e kadar Turbo Boost
8 GB 2400 MHz DDR4
2 TB Fusion Drive
8 GB video belleğine sahip Radeon Pro 580
Magic Mouse 2
Magic Keyboard - Türkçe Q Klavye

PC özellikleri bu şekilde. Apple kendi sitesinden aldığım bilgiler.
Bu bilgisayarda oyun oynayabilir miyim?
Imac oyun oynayan pek kimse yok sanırım. Güncel oyunları kaldırır mı? Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere oyun için iMAC alacaksan kanser olursun. Güncel olan çoğu oyunu açar ama düşük ayarlarda oynarsın. Birkaç sene sonra güncel oyunları kaldıramamaya başlayacaktır.

Mac işletim sistemi oyunlar için pek uygun değil. Burda uyumsuzluğu kastetmiyorum. Hackintosh sistemimde Rocket League oynamayı denediğimde başarısız oldum. Aşırı FPS drop yaşattı ve beni üzdü. Tamam 90FPS alıyorsun(Windows'ta aynı oyun 120FPS) oyundan da sanki 15FPS alıyor gibi kasıyor ekranda görüntüler. Belki Windows kurup oynarsın ama o da gelecekte güncel oyunları kaldırmamaya başlayacaktır.

Oyun için o kadar paraya değmez fakat giriş seviyesinde, düşük ayarlarlarda oynatır.

Son düzenleme:
Mac işletim sistemi oyunlar için pek uygun değil. Burda uyumsuzluğu kastetmiyorum. Hackintosh sistemimde Rocket League oynamayı denediğimde başarısız oldum. Aşırı FPS drop yaşattı ve beni üzdü. Tamam 90FPS alıyorsun(Windows'ta aynı oyun 120FPS) oyundan da sanki 15FPS alıyor gibi kasıyor ekranda görüntüler. Belki Windows kurup oynarsın ama o da gelecekte güncel oyunları kaldırmamaya başlayacaktır.

6 mayıs gibi elime gelir mac bilgisayarım. Oyunları yüklerim hangi oyun ne kadar fps alıyor. Ona göre burda paylaşırım. Senin dediğin gibi sorunla karşılaşırsam. Gerekli bilgileri buradan paylaşırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda Boot Camp sürücülerini güncelleyince performans artışı olduğunu görmüştüm, işinize yarar belki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı