E ege10300 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #1 Merhaba Arkadaslar, Bende iMac var ve birkaç gün önce ses sorunu yaşıyorum. Bilgisayar açıldığı zaman ses gelmiyor. Ayrıca normal kullanırken de ses hiç yok. Her yolu denedim. Driver indirdim, temiz bir Yosemite yine yükledim ama problem geçmiş değil. Nerede hata var acaba ? Şimdiden tesekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2015
Merhaba Arkadaslar, Bende iMac var ve birkaç gün önce ses sorunu yaşıyorum. Bilgisayar açıldığı zaman ses gelmiyor. Ayrıca normal kullanırken de ses hiç yok. Her yolu denedim. Driver indirdim, temiz bir Yosemite yine yükledim ama problem geçmiş değil. Nerede hata var acaba ? Şimdiden tesekkür ederim.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #2 Bunun için Apple Destek arayabilirsin. Sorun donanımsal olabilir. Apple - Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Bunun için Apple Destek arayabilirsin. Sorun donanımsal olabilir. Apple - Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?