Imac'e sıfır HDD takınca OS X nasıl yüklenir?

dunix23

Hectopat
Daha fazla  
Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem açılır açılmaz CMD + R + Options tuşlarına aynı anda basılı tut. Sistem internet üzerinden kurtarma moduna geçer. Burada Apple hesabını kullanarak OS X kurulumunu yapabilirsin. Yada bizim OS X El Capitan imajını USB'ye yazdırdıktan sonra. Sistem açılır açılmaz C tuşuna basıp, USB seçtikten sonra da kurulum yapabilirsin.

fakat Klavyem de farklı. Windovsda farklı klavye kullanıyorum. imac klavyesini windoesta tanıtamamıştım. Haliyle command tuşu yok

Yeni bir başlık mı açmalıyım yoksa bu başlıktan devam mı etmeliyim bilemedim şimdiden kusura bakmayın yanlış yaptıysam.
iMac 2008'e ite kaka önce sierra sonra mojave kurdum bir süre böyle kullandıktan sonra yanına dual boot ubuntu kuruyum derken mac os komple gitti ve sadece ubuntu kaldı. Baya uğraştım ama mac os'u tekrar yükleyemedim. Şimdi deepinOs kullanıyorum. iMac'e tekrar macOs (el-capitan) kurabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…