benyogurt Picopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 38 26 Kasım 2023 #1 Eski bir iMac 2011 kullanıyorum yakında Mac mini M.2'ye geçeceğim. Mac miniyi IMac'e bağlayarak monitör olarak kullanma şansım var mıdır? Monitöre para harcamak istemiyorum.
Eski bir iMac 2011 kullanıyorum yakında Mac mini M.2'ye geçeceğim. Mac miniyi IMac'e bağlayarak monitör olarak kullanma şansım var mıdır? Monitöre para harcamak istemiyorum.
KKPC Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #2 Hedef ekran moduyla iMac'inizi ekran olarak kullanma - Apple Destek (TR) Hedef ekran modu, bazı eski Mac modellerinde bulunan bir özelliktir. support.apple.com
Hedef ekran moduyla iMac'inizi ekran olarak kullanma - Apple Destek (TR) Hedef ekran modu, bazı eski Mac modellerinde bulunan bir özelliktir. support.apple.com
benyogurt Picopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 38 27 Kasım 2023 #3 KKPC dedi: Hedef ekran moduyla iMac'inizi ekran olarak kullanma - Apple Destek (TR) Hedef ekran modu, bazı eski Mac modellerinde bulunan bir özelliktir. support.apple.com Genişletmek için tıkla... Mac mini de Thunderbolt 4 var diye biliyorum burada Thunderbolt 1 ve 2 yazıyor.
KKPC dedi: Hedef ekran moduyla iMac'inizi ekran olarak kullanma - Apple Destek (TR) Hedef ekran modu, bazı eski Mac modellerinde bulunan bir özelliktir. support.apple.com Genişletmek için tıkla... Mac mini de Thunderbolt 4 var diye biliyorum burada Thunderbolt 1 ve 2 yazıyor.
KKPC Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 28 Kasım 2023 #4 benyogurt dedi: Mac mini de Thunderbolt 4 var diye biliyorum burada Thunderbolt 1 ve 2 yazıyor. Genişletmek için tıkla... O farketmez.
benyogurt dedi: Mac mini de Thunderbolt 4 var diye biliyorum burada Thunderbolt 1 ve 2 yazıyor. Genişletmek için tıkla... O farketmez.
benyogurt Picopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 38 28 Kasım 2023 #5 KKPC dedi: O farketmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.