Çözüldü Ekranda çıkan izler gün geçtikçe azalır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Bugün iPhone 15 aldım. Parlaklık biraz yüksekti, öyle fark ettim. 12 ve 13'ümü aldığım ilk zamanlardaki gibi sağ ve sol üst kısımların silik izleri çıkmış. Şimdi yavaşça geçtiler. Bu ilk günlerde beklenen bir şey mi? 13'te ilk alındığında vardı ama 2 yıllık olduğunda (bugün satana kadar) hiç iz çıkmıyordu parlaklık en yüksekte olsa bile. Bilgilendirebilirseniz sevinirim. İade veya değişimlik bir problemim yok, merak ettim sadece.

Bu sorunu yaşayan çok ancak normal bir şey değil. Yani şu açıdan normal değil: bu çok sıradan bir problem ve çoğu kişi bu problemden müzdarip ancak bu olması gereken veya olan bir şey değil. Zamanla geçer mi konusunda emin değilim ancak şu an böyle bir şey yaşıyor olmanız güzel bir şey değil. Tabii çözümü var diye biliyorum. Yani büyük bir sıkıntı değil.

Ancak tam olarak nasıl ve ne derecede olduğunu bilmiyorum problemin, dolayısıyla net yorum da yapamıyorum. Genel konuştum yani. Fotoğraf atarsanız ben olmasam bile insanlar daha kolay yardım edebilir.

Bu sorunu yaşayan çok ancak normal bir şey değil. Yani şu açıdan normal değil: bu çok sıradan bir problem ve çoğu kişi bu problemden müzdarip ancak bu olması gereken veya olan bir şey değil. Zamanla geçer mi konusunda emin değilim ancak şu an böyle bir şey yaşıyor olmanız güzel bir şey değil. Tabii çözümü var diye biliyorum. Yani büyük bir sıkıntı değil.

Ancak tam olarak nasıl ve ne derecede olduğunu bilmiyorum problemin, dolayısıyla net yorum da yapamıyorum. Genel konuştum yani. Fotoğraf atarsanız ben olmasam bile insanlar daha kolay yardım edebilir.
Aşırı belli değil zaten hocam. Ayarlarda falan denetim merkezini açınca, parlaklığı fulleyince silik izler vardı. Şu an yok. GPT de normal OLED davranışı dedi bana ama sorayım dedim. Çünkü 13'ümde ilk zamanlar olurken, bugün satana kadar bayağı bir süre hiç yaşamadım bu sorunu.

Yeni OLED paneli olduğu için olur, bir süre sonra normale dönecektir.
Tahmini bir aralık var mı dikkat etmem için?

Aşırı belli değil zaten hocam. Ayarlarda falan denetim merkezini açınca, parlaklığı fulleyince silik izler vardı. Şu an yok. GPT de normal OLED davranışı dedi bana ama sorayım dedim. Çünkü 13'UMD'e ilk zamanlar olurken, bugün satana kadar bayağı bir süre hiç yaşamadım bu sorunu.

Tahmini bir aralık var mı dikkat etmem için?

Sorununuz böyle yanık izi tarzı izler mi gölgemsi bir şey mi nasıl tam olarak.

Arkadaşın dediği gibi kafaya takılmaması gereken, zamanla geçen bir OLED ekran sorunu da olabilir.

Sorununuz böyle yanık izi tarzı izler mi gölgemsi bir şey mi nasıl tam olarak.

Arkadaşın dediği gibi kafaya takılmaması gereken, zamanla geçen bir OLED ekran sorunu da olabilir.
Hocam gölgemsi izler kalmıştı en son. Şu an yine baktım fulleyince, hala çok az duruyorlar fakat alışkınım biraz dediğim gibi. Sadece her yeni iPhone'da yaşanıyor mu diye merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı