PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 24 Eylül 2021 #1 3 yıl bekledik bu albümü. Ben şahsen beğenmedim. Beklentim çok yüksekti... Şöyle bir sıralama yaptım kendimce: Lonely - Güzel Monday - Ortalama My life - Ortalama #1 - Fena değil Easy Come Easy go - Ortalama Giants - Güzel İts ok - İts ok Dull Knives - Bağırmasa güzel olacak One Day - Ortalama No Time For Toxic People - Meh Cutthroat - Ortlama Fallow You - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 yıl bekledik bu albümü. Ben şahsen beğenmedim. Beklentim çok yüksekti... Şöyle bir sıralama yaptım kendimce: Lonely - Güzel Monday - Ortalama My life - Ortalama #1 - Fena değil Easy Come Easy go - Ortalama Giants - Güzel İts ok - İts ok Dull Knives - Bağırmasa güzel olacak One Day - Ortalama No Time For Toxic People - Meh Cutthroat - Ortlama Fallow You - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 24 Eylül 2021 #2 Olmamış bence. 3 yıl boyunca bunu mu bekledik yani?