Bu şarkı bana çok güzel ve anlamlı geliyor. Sizin için de öyle mi?
Konu hortlatma sanatı.Aaa benim gibi Imagine Dragons seven 2 kişiBen normalde yaptıkları çoğu şarkıyı severim ama Origins albümünü pek sevemedim (Natural dışında) Benim en sevdiğim albümleri Smoke+Miror çok güzel olmasına rağmen çok dinleyen olmamış.
Ben iki albümü de çok sevdim. O kadar dinledim ki artık dinleyemiyorum.Aaa benim gibi Imagine Dragons seven 2 kişiBen normalde yaptıkları çoğu şarkıyı severim ama Origins albümünü pek sevemedim (Natural dışında) Benim en sevdiğim albümleri Smoke+Miror çok güzel olmasına rağmen çok dinleyen olmamış.
2-3 yıldır aynı şarkıları dinliyorum (arada yeni şarkılarda keşfediyorum) Nedendir bilmiyorum ama Imagine Dragons dışında başkalarının yaptığı şarkıları pek dinleyemiyorum. Bu şarkılara çok anım sığmış. Ve 2-3 yıldır aynı şarkıları dinlemekten sıkılmadım.Ben iki albümü de çok sevdim. O kadar dinledim ki artık dinleyemiyorum.
Şaka maka güzel hort.
O kadar fazla dinledim ki başka şarkılara sardım. Yeni albüm çıkartsınlar artık yeter la.2-3 yıldır aynı şarkıları dinliyorum (arada yeni şarkılarda keşfediyorum) Nedendir bilmiyorum ama Imagine Dragons dışında başkalarının yaptığı şarkıları pek dinleyemiyorum. Bu şarkılara çok anım sığmış. Ve 2-3 yıldır aynı şarkıları dinlemekten sıkılmadım.
KesinlikleO kadar fazla dinledim ki başka şarkılara sardım. Yeni albüm çıkartsınlar artık yeter la.
Cidden albüm çıkartmayalı 2 sene falan geçti galiba. Büyük bir sıkıntı mı var acaba?Kesinlikle.
Umarım yoktur, ama bir sıkıntı olduğunu pek düşünmüyorum. Eğer bir sorun olsaydı filan 2019'daki Birds'ü ve 3 hafta önceki şarkıyı çıkartmazlardıCidden albüm çıkartmayalı 2 sene falan geçti galiba. Büyük bir sıkıntı mı var acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.