xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim her sene nakil aldıracağım deyip cesaret edemeyip yapamıyorum. Okul kontenjanlarına baktığımda son 1 kontenjan kalmış. Çok kararsızım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2023
11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim her sene nakil aldıracağım deyip cesaret edemeyip yapamıyorum. Okul kontenjanlarına baktığımda son 1 kontenjan kalmış. Çok kararsızım.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #2 Üniversite okuma gibi bir planınız var ise geçin. Yok ise geçmenize gerek yok.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.925 Çözümler 39 Yer Berlin 23 Kasım 2023 #3 xMarshallD dedi: 11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim her sene nakil aldıracağım deyip cesaret edemeyip yapamıyorum. Okul kontenjanlarına baktığımda son 1 kontenjan kalmış. Çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... İmam hatip liseleri cidden çok düşük puanlara sahip Anadolu'ya geçmeniz belki geleceğiniz için daha iyi olabilir ek olarak üniversite için de.
xMarshallD dedi: 11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim her sene nakil aldıracağım deyip cesaret edemeyip yapamıyorum. Okul kontenjanlarına baktığımda son 1 kontenjan kalmış. Çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... İmam hatip liseleri cidden çok düşük puanlara sahip Anadolu'ya geçmeniz belki geleceğiniz için daha iyi olabilir ek olarak üniversite için de.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #4 iUgur dedi: Üniversite okuma gibi bir planınız var ise geçin. Yok ise geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu okulda kontejan bitmiş 2.dönemin başında yenilenir mi? Justosious dedi: İmam hatip liseleri cidden çok düşük puanlara sahip Anadolu'ya geçmeniz belki geleceğiniz için daha iyi olabilir ek olarak üniversite için de. Genişletmek için tıkla... Gittiğim lise ilk başta 50OBP'le alıyordu şu an proje okulu yapmışlar.
iUgur dedi: Üniversite okuma gibi bir planınız var ise geçin. Yok ise geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu okulda kontejan bitmiş 2.dönemin başında yenilenir mi? Justosious dedi: İmam hatip liseleri cidden çok düşük puanlara sahip Anadolu'ya geçmeniz belki geleceğiniz için daha iyi olabilir ek olarak üniversite için de. Genişletmek için tıkla... Gittiğim lise ilk başta 50OBP'le alıyordu şu an proje okulu yapmışlar.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #5 xMarshallD dedi: Hocam çoğu okulda kontejan bitmiş 2.dönemin başında yenilenir mi? Genişletmek için tıkla... O okulda okuyan birisi başka bir okula nakil aldırmadığı sürece açılmaz kontenjan.
xMarshallD dedi: Hocam çoğu okulda kontejan bitmiş 2.dönemin başında yenilenir mi? Genişletmek için tıkla... O okulda okuyan birisi başka bir okula nakil aldırmadığı sürece açılmaz kontenjan.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #6 iUgur dedi: O okulda okuyan birisi başka bir okula nakil aldırmadığı sürece açılmaz kontenjan. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
iUgur dedi: O okulda okuyan birisi başka bir okula nakil aldırmadığı sürece açılmaz kontenjan. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #7 Hocam okuma isteğiniz varsa geçin.