S SADECEİRONİ Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 46 12 Temmuz 2025 #21 Park Müdürü Benson dedi: Google maps'ten yol tarifi yapıp toplu taşımaya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman oldu ama bir sorum olacak OBP ile ilçe dışına gidiliyor mu? Çünkü benim puanımın yetmiş olduğu bir Anadolu lisesi var ama farklı ilçede.
Park Müdürü Benson dedi: Google maps'ten yol tarifi yapıp toplu taşımaya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman oldu ama bir sorum olacak OBP ile ilçe dışına gidiliyor mu? Çünkü benim puanımın yetmiş olduğu bir Anadolu lisesi var ama farklı ilçede.
Muhammed099 Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #22 SADECEİRONİ dedi: Uzun zaman oldu ama bir sorum olacak OBP ile ilçe dışına gidiliyor mu? Çünkü benim puanımın yetmiş olduğu bir Anadolu lisesi var ama farklı ilçede. Genişletmek için tıkla... Gidilmiyor.
SADECEİRONİ dedi: Uzun zaman oldu ama bir sorum olacak OBP ile ilçe dışına gidiliyor mu? Çünkü benim puanımın yetmiş olduğu bir Anadolu lisesi var ama farklı ilçede. Genişletmek için tıkla... Gidilmiyor.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #23 OBP adrese dayalı olması lazım. @SADECEİRONİ
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.901 Çözümler 39 Yer Dünya 13 Temmuz 2025 #24 Mantıklı değil asla gitme.
Muhammed099 Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #25 SADECEİRONİ dedi: Uzun zaman oldu ama bir sorum olacak OBP ile ilçe dışına gidiliyor mu? Çünkü benim puanımın yetmiş olduğu bir Anadolu lisesi var ama farklı ilçede. Genişletmek için tıkla... Hangi liseye gittiniz?
SADECEİRONİ dedi: Uzun zaman oldu ama bir sorum olacak OBP ile ilçe dışına gidiliyor mu? Çünkü benim puanımın yetmiş olduğu bir Anadolu lisesi var ama farklı ilçede. Genişletmek için tıkla... Hangi liseye gittiniz?
S SADECEİRONİ Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 46 12 Ağustos 2025 #26 Muhammed099 dedi: Hangi liseye gittiniz? Genişletmek için tıkla... Reis şu anda meslek lisesine gideceğim ama okullar açılana kadar MESEM'e kaydımı oraya aldırmayı düşünüyorum.
Muhammed099 dedi: Hangi liseye gittiniz? Genişletmek için tıkla... Reis şu anda meslek lisesine gideceğim ama okullar açılana kadar MESEM'e kaydımı oraya aldırmayı düşünüyorum.
Muhammed099 Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #27 SADECEİRONİ dedi: Reis şu anda meslek lisesine gideceğim ama okullar açılana kadar MESEM'e kaydımı oraya aldırmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun.
SADECEİRONİ dedi: Reis şu anda meslek lisesine gideceğim ama okullar açılana kadar MESEM'e kaydımı oraya aldırmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun.