İmam hatipten Ikal'e gidilir mi?

İKAL nedir tam olarak? Bir anadolu lisesini kastediyorsanız geçebilirsiniz.

Arkadaş çok net açıklamış. İmam hatiplerden bir hayır gelmez.

İmam Hatip'de bir dakika daha durmayın hocam. Kurtarın kendizini oradan. Hemen geçin o Anadolu'ya. Ortaokulu imam hatipte okudum dinden çıkaracaklardı beni resmen.

Ama şu an 11. sınıfım okul bir defa rahat, sınıflar 25 kişi okul temiz ve gelişmiş bir okul şu an bazı özel okullardan bile teknolojik.

Ama şu an 11. sınıfım okul bir defa rahat, sınıflar 25 kişi okul temiz ve gelişmiş bir okul şu an bazı özel okullardan bile teknolojik.

Ayrıca çoğu sınavların cevabı veriliyor bedavadan notlar alıyorum.

Benim gittiğim imam hatipte de sınıfımız 18 kişi falandı. Dediğiniz gibi teknolojik temiz bir okuldu. Konu okulun kalitesi değil verdikleri eğitimin rezalet olması. Yinede siz bilirsiniz ben kendimi oradan kurtarmanın yoluna bakardım. Bende Anadolu lisesinde okuyorum.

Şöyle naklimi istedim ve onaylandı hatta okul 96'yla alıyor benim OBP m 81'di yani imkansız olay gibi bir şey. İkal de sınıflar 40 kişilik eğitimleri pek iyi değil idare eder düzeyde.

Şöyle naklimi istedim ve onaylandı hatta okul 96'yla alıyor benim OBP m 81'di yani imkansız olay gibi bir şey. İkal de sınıflar 40 kişilik eğitimleri pek iyi değil idare eder düzeyde.

Bir de imam hatipte 2 sene okudum ve hocaları hep biliyorum hocaları da kaliteli bu arada torpil de geöiyorlar ayrıca ondan dolayı geri dönceğim yüksek ihtimalle imam hatipe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…