İmamoğlu sizce kazanır mı?

Şu an seçim olsa akparti kazanır. Tandığım en koyu CHP liler bile imamoğlundan nefret ediyor.

Arkadaşlar kim ne derse desin bir tarafta ili yönetmeyi bile pek beceremeyen birisi var ve bir tarafta 20 yıldır kötüde olsa ülkeyi yönetebilen var, pek yönetemiyor ama olsun. Yani birisi 15 milyonu yönetemiyor diğeri 81 milyonu, bence 81 milyon daha bilgili. Kesinlikle onu savunmuyorum ama objektif bakınca böyle.

Kardeş yanlış anlama ama siz akpliden daha çok akplisiniz

İmamoğlunu sevmem, ama hala şu durumdayken tayyip daha iyi diyebiliyorsanız vah sizin halinize

Erdoğan'ın çok var ya siyasi askeri bilgisi.
O olmayan bilgisiyle hapisten çıktı ve 2003 ten beridir ülkeyi yönetiyor.
İmamoğluda kent lokantaları açıp seçimi kazancak.
Kardeş yanlış anlama ama siz akpliden daha çok akplisiniz.

İmamoğlunu sevmem, ama hala şu durumdayken tayyip daha iyi diyebiliyorsanız vah sizin halinize.
Erdoğan'ın karşısında terlik olsa veririm kafasında olanlardansın. Ben vermem kardeşim. Var olanın kötüde olsa nasıl ilerleyeceğini biliyorum. Neden karşısında yetersiz olan birine oy verip risk alalım?

Ben artık burada değilim zaten sen düşün dost, kafana demir kürekle vurmaları gerek anlaşılan tayyibin iyi olmadığını anlamak için, bu millet düzelmez

CHP için kullandıkları tek koz HDP ile iş birliği yapıyorlar seloyu çıkartacaklar diyorlardı, kendi yaptıkları ilk iş öcalanı konuşturmak oldu. Sen hala tayyibe atmaya devam et, ülkeni Kürdistan yaptıklarında oy verecek bir Türk aday kalmadığında ağlar zırlar oturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…