sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #1 Interstellar gibi bir baş yapıtı tekrar izleyeceğim. Arkadaşımla kararsız kaldım IMAX için sizce en iyi koltuklar hangisi? Yeşil olanlar boş ve ben şahsen düşündüğüm yeri kırmızı ile çizdim sizce nasıl?
Interstellar gibi bir baş yapıtı tekrar izleyeceğim. Arkadaşımla kararsız kaldım IMAX için sizce en iyi koltuklar hangisi? Yeşil olanlar boş ve ben şahsen düşündüğüm yeri kırmızı ile çizdim sizce nasıl?
06Kyrax Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 35 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #2 Kapmışlar en güzel yerleri ben olsam N den 3lü boş var arada oradan alırdım IMAX perdesi çok büyük oluyor
Kapmışlar en güzel yerleri ben olsam N den 3lü boş var arada oradan alırdım IMAX perdesi çok büyük oluyor
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Dostum bu yine iyi senden görüp bir bakayım dedim Ankara için gece 1 seansı dışında izlenecek yer yok.
Dostum bu yine iyi senden görüp bir bakayım dedim Ankara için gece 1 seansı dışında izlenecek yer yok.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #4 06Kyrax dedi: Kapmışlar en güzel yerleri ben olsamnden 3'lü boş var arada oradan alırdım IMAX perdesi çok büyük oluyor. Genişletmek için tıkla... N çok arka olmaz mı hocam hiç gitmediğimden bilmiyorum. Muhtemelen her yer dolacak ondan emin olmaya çalışıyorum sonra değiştiremeyiz. mars0009 dedi: Dostum bu yine iyi senden görüp bir bakayım dedim Ankara için gece 1 seansı dışında izlenecek yer yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende İzmir'deyim 21.30 senası bir de.
06Kyrax dedi: Kapmışlar en güzel yerleri ben olsamnden 3'lü boş var arada oradan alırdım IMAX perdesi çok büyük oluyor. Genişletmek için tıkla... N çok arka olmaz mı hocam hiç gitmediğimden bilmiyorum. Muhtemelen her yer dolacak ondan emin olmaya çalışıyorum sonra değiştiremeyiz. mars0009 dedi: Dostum bu yine iyi senden görüp bir bakayım dedim Ankara için gece 1 seansı dışında izlenecek yer yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende İzmir'deyim 21.30 senası bir de.