IMEI 1 kısmında 0 yazan Redmi Note 8'e ne yapılmalı?

Daha fazla  
Merhaba. Bugün elime ulaşan Xiaomi Redmi Note 8 cep telefonunda 2 tane SIM yuvası ve doğal olarak da 2 adet IMEI numarası bulunuyor fakat IMEI 1 kısmında 0 yazıyor. IMEI 2 kısmında bir problem yok yani e-Devlet üzerinden falan da sorguladım IMEI numarasını ve doğru fakat IMEI 1 bölümünde yazan 0 kafamı karıştırdı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer arkadaşın dediği gibi düz 0 yazıyorsa ya silinmiş ya da imei atılırken hata falan yapılmış efs bozulmuş. Sanıyorum note 8e imei atılıyor eğer orijinal imeisi kayıtlıya tekrar imei atma yöntemiyle orj imei yazılabilirse problem olmayacaktır, her ihtimale karşı twrpden de efs bölümünün yedeği alınırsa iyi olur. Geçmiş olsun

Düpedüz 0 mı yazıyor?
IMEI silinmiş olabilir.
0/00 yazıyor ama şuan güncelleme yapıyorum. Güncelleme yapmadan önce 0/97 yazıyordu.

Peki satıcıya iletsem sorunu çözebilir mi ?

0/00 yazıyor ama şuan güncelleme yapıyorum. Güncelleme yapmadan önce 0/97 yazıyordu.

Peki satıcıya iletsem sorunu çözebilir mi ?
Eğer telefon kutudan böyle çıktıysa garantiye gönder, ama 2.el aldıysan silinmiş satıcı illa ki biliyordur durumu düzeltebilir mi bilemem ama şikayetini ilet ki sana bir şey söylesin belki çözüm üretir.

Sadece o kısmın ekran görüntüsünü atar mısnız?
Büyük ihtimalle silinmiş çünkü.
Bu görsel.

Sadece o kısmın ekran görüntüsünü atar mısnız?
Büyük ihtimalle silinmiş çünkü.
Birde telefon kutusunda böyle bir bölüm var da normal mi? Yani diğer telefon kutularında daha değişik şekillerde oluyor da?

Dosya Ekleri

• IMG_20220621_002655.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 521
  • IMG_20220621_002812.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 375
Hocam merhaba, 1 yıl geçmiş ama sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorun bende de oldu normal şekilde kullanıyordum bir anda hat gitti ve *#06# kısmında 0 / 00 şeklinde gözüküyor. Bana hat soketi değişmesi gerektiği söylendi.

Son düzenleme:
Valla hocam hiçbir sıkıntı olmadı gerek sim 1 gerek sim 2 yuvası sorunsuz olarak çalışmakta. Çalışmasında bir sıkıntı olmadığından telefoncuya da götürmek istemedim çünkü farklı durumlarla karşılaşmıştım önceden. Sorunsuz çalıştırıyor hatlarımı.

Hocam bende direkt çalışmıyor hat yerleride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…