Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, telefon Redmi Note 9S. IMEI atılmış cihaz, bankacılık uygulamalarına girmiyor. Yardımcı olur musunuz? @Umut Nas Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Merhaba arkadaşlar, telefon Redmi Note 9S. IMEI atılmış cihaz, bankacılık uygulamalarına girmiyor. Yardımcı olur musunuz? @Umut Nas
Çözüm Zed34 6 Aralık 2024 Crownguard dedi: Probleminiz çözüldü o zaman. Stock ROM flaşlayarak çözdünüz. Bunu yapmanıza gerek yoktu ama kendiniz çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Şöyle ki Magisk'e girdikten sonra güncelleme attım, daha sonra açılmadı zaten telefon. Öyle olunca Mi Tool'dan atmayı denedim, orada Note 9S'in dosyaları yoktu. 9 Pro denedim, yine de yüklemedi. Mecbur flashladım son ROM'u.
Crownguard dedi: Probleminiz çözüldü o zaman. Stock ROM flaşlayarak çözdünüz. Bunu yapmanıza gerek yoktu ama kendiniz çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Şöyle ki Magisk'e girdikten sonra güncelleme attım, daha sonra açılmadı zaten telefon. Öyle olunca Mi Tool'dan atmayı denedim, orada Note 9S'in dosyaları yoktu. 9 Pro denedim, yine de yüklemedi. Mecbur flashladım son ROM'u.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 Bankanın çözebileceği bir durum ki büyük ihtimalle IMEI karşılığındaki telefon farklı gözüküyor ise açmayacaklardır. Artı 0 Eksi
Bankanın çözebileceği bir durum ki büyük ihtimalle IMEI karşılığındaki telefon farklı gözüküyor ise açmayacaklardır.
KS KS Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 BeyazAslan dedi: Bankanın çözebileceği bir durum ki büyük ihtimalle IMEI karşılığındaki telefon farklı gözüküyor ise açmayacaklardır. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim işte? Banka uygulamasına girilmiyormuş. Artı 0 Eksi
BeyazAslan dedi: Bankanın çözebileceği bir durum ki büyük ihtimalle IMEI karşılığındaki telefon farklı gözüküyor ise açmayacaklardır. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim işte? Banka uygulamasına girilmiyormuş.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.604 Çözümler 48 Yer Bursa 5 Aralık 2024 #4 Zed34 dedi: Merhaba arkadaşlar, telefon Redmi Note 9s. IMEI atılmış cihaz, bankacılık uygulamalarına girmiyor. Yardımcı olur musunuz? @Umut Nas Genişletmek için tıkla... Cihazın bootloader kilidi açıldığı için muhtemelen TWRP kuruludur. Magisk kurup SafetyNet'i bypass edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Zed34 dedi: Merhaba arkadaşlar, telefon Redmi Note 9s. IMEI atılmış cihaz, bankacılık uygulamalarına girmiyor. Yardımcı olur musunuz? @Umut Nas Genişletmek için tıkla... Cihazın bootloader kilidi açıldığı için muhtemelen TWRP kuruludur. Magisk kurup SafetyNet'i bypass edebilirsiniz.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.987 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #5 Magisk mi kurulu acaba? Artı 0 Eksi
KS KS Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #6 Crownguard dedi: Magisk mi kurulu acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. HakanXD dedi: Cihazın bootloader kilidi açıldığı için muhtemelen TWRP kuruludur. Magisk kurup Safetynet'i bypass edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar çok bilgiye sahip değilim ama. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Magisk mi kurulu acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. HakanXD dedi: Cihazın bootloader kilidi açıldığı için muhtemelen TWRP kuruludur. Magisk kurup Safetynet'i bypass edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar çok bilgiye sahip değilim ama.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.987 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #7 Zed34 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Magisk bir uygulama. Aşağıdaki uygulamayı kurup ekran görüntüsü atar mısınız? https://raw.githubusercontent.com/apkunpacker/MagiskDetection/refs/heads/main/Momo-v4.4.1.apk Ayrıca banka uygulamaları nasıl girmiyor? Ne hatası veriyor? Artı 0 Eksi
Zed34 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Magisk bir uygulama. Aşağıdaki uygulamayı kurup ekran görüntüsü atar mısınız? https://raw.githubusercontent.com/apkunpacker/MagiskDetection/refs/heads/main/Momo-v4.4.1.apk Ayrıca banka uygulamaları nasıl girmiyor? Ne hatası veriyor?
KS KS Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #8 Crownguard dedi: Magisk bir uygulama. Aşağıdaki uygulamayı kurup ekran görüntüsü atar mısınız? https://raw.githubusercontent.com/apkunpacker/MagiskDetection/refs/heads/main/Momo-v4.4.1.apk Ayrıca banka uygulamaları nasıl girmiyor? Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Ekran resmini attım. Dosya Ekleri Screenshot_2024-12-05-12-04-45-663-edit_com.finansbank.mobile.cepsube.jpg 39,9 KB · Görüntüleme: 428 Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Magisk bir uygulama. Aşağıdaki uygulamayı kurup ekran görüntüsü atar mısınız? https://raw.githubusercontent.com/apkunpacker/MagiskDetection/refs/heads/main/Momo-v4.4.1.apk Ayrıca banka uygulamaları nasıl girmiyor? Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Ekran resmini attım.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.987 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #9 Zed34 dedi: Ekran resmini attım. Genişletmek için tıkla... Linkini attığım uygulamayı kurup onun da ekran görüntüsünü atar mısınız? Geliştirici seçenekleri açık mı Ayarlar'da? Artı 0 Eksi
Zed34 dedi: Ekran resmini attım. Genişletmek için tıkla... Linkini attığım uygulamayı kurup onun da ekran görüntüsünü atar mısınız? Geliştirici seçenekleri açık mı Ayarlar'da?
KS KS Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #10 Crownguard dedi: Linkini attığım uygulamayı kurup onun da ekran görüntüsünü atar mısınız? Geliştirici seçenekleri açık mı Ayarlar'da? Genişletmek için tıkla... Programda ekran resmi bu. Geliştirici açık. Dosya Ekleri Screenshot_2024-12-05-12-04-22-471-edit_io.github.vvb2060.mahoshojo.jpg 48,1 KB · Görüntüleme: 323 Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Linkini attığım uygulamayı kurup onun da ekran görüntüsünü atar mısınız? Geliştirici seçenekleri açık mı Ayarlar'da? Genişletmek için tıkla... Programda ekran resmi bu. Geliştirici açık.