Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2022 #1 IMEI atılmış Redmi Note 9'um var. Fabrika ayarlarına dondursem IMEI gider mi?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #2 Hayır, gitmez. ROM yükleyince bile gitmiyor.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2022 #3 14kero dedi: Hayır, gitmez. ROM yükleyince bile gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
14kero dedi: Hayır, gitmez. ROM yükleyince bile gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 18 Ocak 2022 #4 MTK işlemcili cihazlarda fabrika ayarlarına dönüş yapsanız dahi uçmaz.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2022 #5 fatihterim dedi: MTK işlemcili cihazlarda fabrika ayarlarına dönüş yapsanız dahi uçmaz. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almistikta IMEI attirmistik ayarlardan dönsem IMEI gider mi sonuç olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2022
fatihterim dedi: MTK işlemcili cihazlarda fabrika ayarlarına dönüş yapsanız dahi uçmaz. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almistikta IMEI attirmistik ayarlardan dönsem IMEI gider mi sonuç olarak?
A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #6 Schale dedi: Yurt dışından almistikta IMEI attirmistik ayarlardan dönsem IMEI gider mi sonuç olarak? Genişletmek için tıkla... Normalde gitmez ama sağlam olmasını istiyorsanız telefonda yüklü root uygulaması (twrp muhtemelen) oradan yapabilirsiniz.
Schale dedi: Yurt dışından almistikta IMEI attirmistik ayarlardan dönsem IMEI gider mi sonuç olarak? Genişletmek için tıkla... Normalde gitmez ama sağlam olmasını istiyorsanız telefonda yüklü root uygulaması (twrp muhtemelen) oradan yapabilirsiniz.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2022 #7 A.Aktan dedi: Normalde gitmez ama sağlam olmasını istiyorsanız telefonda yüklü root uygulaması (TWRP muhtemelen) oradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakıyorum.
A.Aktan dedi: Normalde gitmez ama sağlam olmasını istiyorsanız telefonda yüklü root uygulaması (TWRP muhtemelen) oradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakıyorum.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 18 Ocak 2022 #8 @İboibo Gitmez ama yine de EFS yedeği alabilirsiniz.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2022 #9 fatihterim dedi: @İboibo gitmez ama yine de efs yedeği alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta fabrika ayarlarına getirdim ama şebeke çekmiyor nasıl düzeltiriz yardım lütfen.
fatihterim dedi: @İboibo gitmez ama yine de efs yedeği alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta fabrika ayarlarına getirdim ama şebeke çekmiyor nasıl düzeltiriz yardım lütfen.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 22 Ocak 2022 #10 Schale dedi: Usta fabrika ayarlarına getirdim ama şebeke çekmiyor nasıl düzeltiriz yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu acaba?
Schale dedi: Usta fabrika ayarlarına getirdim ama şebeke çekmiyor nasıl düzeltiriz yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu acaba?