Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 25 Temmuz 2022 #11 Konuyu günceller misin? Benim de bu model de telefonum var, ben de format atmak istiyorum. Bilgi verir misin?
Konuyu günceller misin? Benim de bu model de telefonum var, ben de format atmak istiyorum. Bilgi verir misin?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2022 #12 Until dedi: Konuyu günceller misin? Benim de bu model de telefonum var, ben de format atmak istiyorum. Bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sıfırladım IMEI gitti. Tekrardan IMEI çaktırdık.
Until dedi: Konuyu günceller misin? Benim de bu model de telefonum var, ben de format atmak istiyorum. Bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sıfırladım IMEI gitti. Tekrardan IMEI çaktırdık.
Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #13 Schale dedi: Hocam ben sıfırladım IMEI gitti. Tekrardan IMEI çaktırdık. Genişletmek için tıkla... TWRP üzerinden atabilirsin ozm gitmez ama sen ayarlardan yaptın herhalde ozm kesin gider.
Schale dedi: Hocam ben sıfırladım IMEI gitti. Tekrardan IMEI çaktırdık. Genişletmek için tıkla... TWRP üzerinden atabilirsin ozm gitmez ama sen ayarlardan yaptın herhalde ozm kesin gider.
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 26 Temmuz 2022 #14 Ysf 3 dedi: TWRP üzerinden atabilirsin ozm gitmez ama sen ayarlardan yaptın herhalde ozm kesin gider. Genişletmek için tıkla... Hocam benim telefon kaçak ama TWRP yok telefon da güncelleme filan da yapıyorum gitmiyorum. Format atsam gider mi?
Ysf 3 dedi: TWRP üzerinden atabilirsin ozm gitmez ama sen ayarlardan yaptın herhalde ozm kesin gider. Genişletmek için tıkla... Hocam benim telefon kaçak ama TWRP yok telefon da güncelleme filan da yapıyorum gitmiyorum. Format atsam gider mi?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #15 Until dedi: Hocam benim telefon kaçak ama TWRP yok telefon da güncelleme filan da yapıyorum gitmiyorum. Format atsam gider mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan benim gibi sifirlarsan büyük ihtimal gider.
Until dedi: Hocam benim telefon kaçak ama TWRP yok telefon da güncelleme filan da yapıyorum gitmiyorum. Format atsam gider mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan benim gibi sifirlarsan büyük ihtimal gider.
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 26 Temmuz 2022 #16 Schale dedi: Ayarlardan benim gibi sifirlarsan büyük ihtimal gider. Genişletmek için tıkla... Peki sen hiç güncelleme yaptın mı? Yaptıysan IMEI gitti mi?
Schale dedi: Ayarlardan benim gibi sifirlarsan büyük ihtimal gider. Genişletmek için tıkla... Peki sen hiç güncelleme yaptın mı? Yaptıysan IMEI gitti mi?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #17 Until dedi: Peki sen hiç güncelleme yaptın mı? Yaptıysan IMEI gitti mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır güncelleme yaptım birçok defa IMEI gitmedi.
Until dedi: Peki sen hiç güncelleme yaptın mı? Yaptıysan IMEI gitti mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır güncelleme yaptım birçok defa IMEI gitmedi.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #18 NVRAM ve NVDATA silinerek işlem yapıldıysa güncelleme ve sıfırlama yapınca silinir IMEI.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.546 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #19 Schale dedi: Yok hayır güncelleme yaptım birçok defa IMEI gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı olacak ama sormak istiyorum. Bnim telefonum poco x3 pro. Miui güncellemesi var yapsam imei gidermi?
Schale dedi: Yok hayır güncelleme yaptım birçok defa IMEI gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı olacak ama sormak istiyorum. Bnim telefonum poco x3 pro. Miui güncellemesi var yapsam imei gidermi?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #20 Erenbeys61 dedi: Hocam konu dışı olacak ama sormak istiyorum. Bnim telefonum POCO X3 Pro. MIUI güncellemesi var yapsam IMEI gider mi? Genişletmek için tıkla... Hocam pocodada aynı şekilde gitmez diye düşünüyorum. Yani ben tüm güncellemeleri yaptım gitmedi.
Erenbeys61 dedi: Hocam konu dışı olacak ama sormak istiyorum. Bnim telefonum POCO X3 Pro. MIUI güncellemesi var yapsam IMEI gider mi? Genişletmek için tıkla... Hocam pocodada aynı şekilde gitmez diye düşünüyorum. Yani ben tüm güncellemeleri yaptım gitmedi.