IMEI gitmeden telefon nasıl sıfırlanır?

zVineatic

Zeptopat
Daha fazla  
Mevcut olarak elimizde bir OnePlus 9 Pro var. Eskiden bir kez sıfırlanmıştı ve IMEI'si uçmuştu. Tekrar götürüp IMEI'sini yaptırtmak zorunda kalmıştık. Yapıldıktan sonra oradaki adam sıfırlarsanız veya güncelleme yaparsanız tekrar gider demiş. Telefonu yıllardır güncelleyemiyoruz ve şu anda sıfırlamak istiyorum. IMEI sorunu olmadan bunu yapabilmemi sağlayabilecek bir dost var mıdır?(Teknoloji cahiliyim o yüzden bilmediğim terimleri kullanmak yerine güzelce açıklayabilir misiniz?)

Mevcut olarak elimizde bir OnePlus 9 Pro var. Eskiden bir kez sıfırlanmıştı ve IMEI'si uçmuştu. Tekrar götürüp IMEI'sini yaptırtmak zorunda kalmıştık. Yapıldıktan sonra oradaki adam sıfırlarsanız veya güncelleme yaparsanız tekrar gider demiş. Telefonu yıllardır güncelleyemiyoruz ve şu anda sıfırlamak istiyorum. IMEI sorunu olmadan bunu yapabilmemi sağlayabilecek bir dost var mıdır?(teknoloji cahiliyim o yüzden bilmediğim terimleri kullanmak yerine güzelce açıklayabilir misiniz?)

TWRP ile sıfırlamayı deneyin.

TWRP ile sıfırlamayı deneyin.
TWRP (Team Win recovery project ) yükle ve yeni bir yazılım at.

Bunları yaparken dikkat etmem gereken önemli bir nokta varmı? IMEI nin uçmasını istemiyorum çünkü

İnternette ufak bir araştırma yaptım. TWRP kurulumunun videosunu çeken herkes TWRP ana menüsünde kaydı sonlandırıyor ve oradan sonrasında ne yapacağımı pek anlamadım. Güç ve ses tuşuna tekrar basılı tutup o ekrandan mı çıkacağız?

Son düzenleme:
Bunları yaparken dikkat etmem gereken önemli bir nokta var mı? IMEI'nin uçmasını istemiyorum çünkü.

İnternette ufak bir araştırma yaptım. TWRP kurulumunun videosunu çeken herkes TWRP ana menüsünde kaydı sonlandırıyor ve oradan sonrasında ne yapacağımı pek anlamadım. Güç ve ses tuşuna tekrar basılı tutup o ekrandan mı çıkacağız?

Bir recovery yazılım dosyası yükle ve recovery yazılımı at dikkat etmen gereken bir nokta yok crDroid gibi yazılımlar senin telefonumnu uçurucaktır(aşırı performans anlamında) veya bunu yazabilirsiniz Custom roms for (cihazının ismi) YouTube linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dipnot: İngilizceyi Hindistan şivesiyle konuşuyor. Ve eğer imein giderse YouTube'dan bakarak kendin ücretsiz şekilde IMEI atabilirsin ama birçok Custom ROM IMEI götürmüyor.

Mevcut olarak elimizde bir OnePlus 9 Pro var. Eskiden bir kez sıfırlanmıştı ve IMEI'si uçmuştu. Tekrar götürüp IMEI'sini yaptırtmak zorunda kalmıştık. Yapıldıktan sonra oradaki adam sıfırlarsanız veya güncelleme yaparsanız tekrar gider demiş. Telefonu yıllardır güncelleyemiyoruz ve şu anda sıfırlamak istiyorum. IMEI sorunu olmadan bunu yapabilmemi sağlayabilecek bir dost var mıdır?(teknoloji cahiliyim o yüzden bilmediğim terimleri kullanmak yerine güzelce açıklayabilir misiniz?)

Cihazı direnç'li alsaydiniz böyle bir sorun olmazdı. ben 50 kere sıfırladım 100 kere güncelleme yaptım hiçbir şekilde gitmiyor.

twrp ile kurabileceğim bir sistem bulamadım maalesef. telefon 2021 den kalma bir oxygenos versiyonu kullanıyor. sandığım kadarıyla şuanda OxygenOS 14.0.0.710 kullanmam lazım güncelleme yoluyla. tabi standart bir güncelleme yapamıyorum twrp ile yapmam lazım ama bunun için bir rom dosyası bulamıyorum telefona kurabileceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı