ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 25 Temmuz 2021 #1 Dayım yurt dışından gelecek, benim de bir telefona ihtiyacım var, ona aldırmayı düşünüyorum. Türkiye'de şu anda IMEI kaydı ne kadar bilen var mı?
Dayım yurt dışından gelecek, benim de bir telefona ihtiyacım var, ona aldırmayı düşünüyorum. Türkiye'de şu anda IMEI kaydı ne kadar bilen var mı?
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.210 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Temmuz 2021 #2 2021 yılından itibaren yurt dışından kullanmak amacıyla telefon getiren kişilerin ödeyecekleri harç bedeli 2 bin 6 TL olacak. Yurt dışından telefon getirme ücreti 2021 yılında ne kadar olacak? (IMEI kayıt ücreti) - Ekonomi Haberleri Ekonomi Haberleri - Telefonu pasaporta kaydettirme ücreti de 2021 yılı itibariyle zamlı tarife ile olacak. Yurt dışından telefon satın alan kişilerin telefon... www.cnnturk.com
2021 yılından itibaren yurt dışından kullanmak amacıyla telefon getiren kişilerin ödeyecekleri harç bedeli 2 bin 6 TL olacak. Yurt dışından telefon getirme ücreti 2021 yılında ne kadar olacak? (IMEI kayıt ücreti) - Ekonomi Haberleri Ekonomi Haberleri - Telefonu pasaporta kaydettirme ücreti de 2021 yılı itibariyle zamlı tarife ile olacak. Yurt dışından telefon satın alan kişilerin telefon... www.cnnturk.com