IMEI kaydı olmayan telefonu almayın

Güzel kardeşim senin abinin aldığı telefon piyasanın altında bir fiyata mı aldı eğer aldı ise zaten yurt dışı cihazı olduğu çok basit olarak anlaşılır ama yok piyasa fiyatında satıyorsa satıcı o zaman bu bir suç tüketici hakem heyetine başvurursanız bir şekilde mutlu sona ulaşırsınız tabii bunların dışında direkt şahıstan aldıysanız cihazı firma vs yoksa geçmiş olsun.

2018 den bu yana malum şekilli telefon kullanıyorum tüm evdekilerde bu yöntemle telefon aldık hiç bir sorun çıkmadı hocam düzgün yerden alım yapmayıp sistemi kötülemeyin.
Malum şekilli telefon nedir hocam? Bizim bir tanıdık neredeyse yarı fiyatına Xiaomi getiririm sana IMEI ücreti de çok cüzi dedi. Var mı böyle bir şey? Ben 6091 TL diye biliyordum.

Malum şekilli telefon nedir hocam? Bizim bir tanıdık neredeyse yarı fiyatına Xiaomi getiririm sana IMEI ücreti de çok cüzi dedi. Var mı böyle bir şey? Ben 6091 TL diye biliyordum.

Bazı telefon teknik servislerde program ile atanlar var, android açık kaynak olduğu için atılıyor Samsung Xiaomi gibi modellere atılıyor ama iPhone'a atılamıyor.

Hocam yasal değildir. Ama öneririm.

Hocam siz niye kendi telefonunuzu geri almadınız suç abinizde.

Hocam siz niye kendi telefonunuzu geri almadınız suç abinizde.
Eğer ben telefonumu abime vermeseydim abim o adamı öldürürdü o kadar sinirli birisi telefonumu vererek hayat kurtardım. ciddiyim

Kaçak IMEI telefon alınır fakat mediatek bu işlerde biraz sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…