M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 8 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Dün IMEI kaydını gerçekleştirdim. Ücreti ödedim ve e-Devlet üzerinden kayıt işlemini sağladım. Fakat bugün e-Devlet'te IMEI sorgulama yaptığımda cihaz hala kayıt edilmemiş olarak gözükmekte, bu normal mi? Geç mi yansır? Bilgisi olan var mı?
Merhaba, Dün IMEI kaydını gerçekleştirdim. Ücreti ödedim ve e-Devlet üzerinden kayıt işlemini sağladım. Fakat bugün e-Devlet'te IMEI sorgulama yaptığımda cihaz hala kayıt edilmemiş olarak gözükmekte, bu normal mi? Geç mi yansır? Bilgisi olan var mı?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 Normalde anında yansıması gerekiyor ancak yoğunluktan dolayı böyle olmuş olabilir. Aynı sorunu yaşayan birini daha gördüm. Bir süre bekleyin, hâlâ aynı şekilde devam ederse o zaman ilgili kurumlara başvuru yapabilirsiniz.
Normalde anında yansıması gerekiyor ancak yoğunluktan dolayı böyle olmuş olabilir. Aynı sorunu yaşayan birini daha gördüm. Bir süre bekleyin, hâlâ aynı şekilde devam ederse o zaman ilgili kurumlara başvuru yapabilirsiniz.