IMEI kaydı yaptırmadan yurt dışı iPhone alınabilir mi?

nozk

Decapat
Daha fazla  
Yurtdışından iPhone almayı düşünüyorum. Türkiye'de kaçak şekilde satanlar da var ama onlarda garanti olmuyor. En azından yurtdışından alıp, çok pahalı bir sorun oluşursa aldığım ülkeye tekrar gidip garantiye verebilme şansım olur diye düşünüyorum. Yurtdışından aldığım cihazı Türkiye'ye IMEI kayıt ettirmeden sokabilir miyim? IMEI kayıt ettirilmeden kullanılmıyor demeyin, biliyorum. İkos K7 gibi SIM paylaşımı yapan cihazlar var. Bluetooth sayesinde iPhone’lara SIM paylaşımı yapıyor. Bu şekilde kullanılabiliniyor. Benim sorum sadece yurtdışından Türkiye'ye kayıt ettirmeden sokmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz bir şekilde getirebiliyorsunuz ama yanınızda çok fazla cihaz varsa ve birisi sorgularsa sizden alınabiliyor. Kendi telefonunuz ve yeni telefonunuz dışında cihazla gelmenizi önermem.

Sokarsın kaydını istediğin zaman yaptırma hakkın var. Üstteki arkadaşın dediğini de dikkate alman senin için daha iyi olur ama.

Sorunsuz bir şekilde getirebiliyorsunuz ama yanınızda çok fazla cihaz varsa ve birisi sorgularsa sizden alınabiliyor. Kendi telefonunuz ve yeni telefonunuz dışında cihazla gelmenizi önermem.
Sadece 1 tane kişisel alacağım. 1 tane bireysel getirişte sorun olmuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…