C comingendus Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Merhaba, şu an kullandığım telefon IMEI kayıtlı değil. Hat benim üzerime de değil önce IMEI sistemde kaydettirip ödemesini yapsam daha sonrasında hattı kendi üzerime taşıma işlemlerini yapsam bir problem teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Merhaba, şu an kullandığım telefon IMEI kayıtlı değil. Hat benim üzerime de değil önce IMEI sistemde kaydettirip ödemesini yapsam daha sonrasında hattı kendi üzerime taşıma işlemlerini yapsam bir problem teşkil eder mi?
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum bilen birisi varsa aydınlatabilir mi?
Karagücük Elektronik Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus N552VW Cinsiyet Erkek Meslek Sınıf Öğretmeni / Notebook Tamircisi 7 Temmuz 2023 #3 IMEI ile hat alakası yok telefon IMEI çalınma durumunda BTK ile eşlerseniz o değiniz problem oluşturuyor. Fakat herhangi bir IMEI işleme alma durumunda herhangi bir hat takmak bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. e-Devlet'ten IMEI satın alacaksanız orada eşleşme istiyorsa ilk yazdığım durum geçerli olur ha yok rastgele IMEI veriyorsa hat okur fark etmeksizin. Karagücük Elektronik dedi: IMEI ile hat alakası yok telefon IMEI çalınma durumunda BTK ile eşlerseniz o değiniz problem oluşturuyor. Fakat herhangi bir IMEI işleme alma durumunda herhangi bir hat takmak bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. e-Devlet'ten IMEI satın alacaksanız orada eşleşme istiyorsa ilk yazdığım durum geçerli olur ha yok rastgele IMEI veriyorsa hat okur fark etmeksizin. Genişletmek için tıkla... Her IMEI'li cihazda hat taşırken problem olsaydı işimiz çoktu
IMEI ile hat alakası yok telefon IMEI çalınma durumunda BTK ile eşlerseniz o değiniz problem oluşturuyor. Fakat herhangi bir IMEI işleme alma durumunda herhangi bir hat takmak bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. e-Devlet'ten IMEI satın alacaksanız orada eşleşme istiyorsa ilk yazdığım durum geçerli olur ha yok rastgele IMEI veriyorsa hat okur fark etmeksizin. Karagücük Elektronik dedi: IMEI ile hat alakası yok telefon IMEI çalınma durumunda BTK ile eşlerseniz o değiniz problem oluşturuyor. Fakat herhangi bir IMEI işleme alma durumunda herhangi bir hat takmak bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. e-Devlet'ten IMEI satın alacaksanız orada eşleşme istiyorsa ilk yazdığım durum geçerli olur ha yok rastgele IMEI veriyorsa hat okur fark etmeksizin. Genişletmek için tıkla... Her IMEI'li cihazda hat taşırken problem olsaydı işimiz çoktu