IMEI kayıtlı Android cihaz alınır mı?

5thAvenue

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat - Maliye
Server kayıtlı cihaz alınır mı? S21FE düşünüyordum ama aklimda S21Ultra veya S22 var, server kayıtlı alsam sorun olur mu?
Güncellemeleri vs almak istiyorum sonra donma kasma vs olmasın.
Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldim IMEI kayitli sikinti olmadı IMEI attırdım sadece güncelleme alıyor telefon

Ben aldim IMEI kayitli sıkıntı olmadı IMEI attırdım sadece güncelleme alıyor telefon.

Server kayitli alınır mı? Nasil anlaşılır server kayıtlı olduğu? Güvenlik ve diğer gunc alıyor mu? TR ROM'dan ne gibi farklar var?

Eski Samsung cihazın IMEI'sini aktarıyorlar diye biliyorum eğer IMEI giderse bir daha kayıt yaptırman lazım oda 3000TL ile 4000TL arasında değişiyor diye biliyorum.

Yoo gayet kendi telefonumun IMEI sini attırdı ve o kadar pahalı değildi en baba 600 lira çıkar

IMEI kayıtlı cihazlar duruma göre alınır. Bazılarında çok kolay ve sorunsuz imei atılıyor onlar direkt alınır Samsung'larda bu durum söz konusu değil. Server kayıt denen yöntemle yapılıyor, yapanı bulmak daha zor olduğu gibi daha masraflı. Samsung Türkiye'in yerel fiyatlandırmasını da düşününce biraz daha verio garantili TR cihazı almak daha mantıklı oluyor. S23Ultra gibi cihazlarda TR cihazıyla arasındaki fark arttığı için belki onlarda değebilir. Bu arada kasma falan olmaz bir etkisi yok bu işin. Güncelleme ve formatta da server kayıtta imei gitmiyor diye biliyorum.

Yani S21Ultra alsam sıkıntı olur mu server kayıtlı? Güvenlik gunc almıyor mu mesela?
Bir de yurt dışı olanlar da Snapdragon mu vardi o alınır mı? Bir de yurt dışı Exynos var.

Alınır mı? Yani server kayıtlı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…