Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 17 Şubat 2023 #1 IMEI kayıtlı olmayan IPad'e ne oluyor? Bazıları cihaz kapanır diyor, bazıları iletişime kapanır diyor?
IMEI kayıtlı olmayan IPad'e ne oluyor? Bazıları cihaz kapanır diyor, bazıları iletişime kapanır diyor?
Çözüm BehzatAmirim 17 Şubat 2023 Nos NiTrOgEn dedi: IMEI kayıtlı olmayan IPad'e ne oluyor? Bazıları cihaz kapanır diyor, bazıları iletişime kapanır diyor? Genişletmek için tıkla... Cihaz kapanmaz. Hat takamazsın. Pek gereği olduğunu da düşünmüyorum.
Nos NiTrOgEn dedi: IMEI kayıtlı olmayan IPad'e ne oluyor? Bazıları cihaz kapanır diyor, bazıları iletişime kapanır diyor? Genişletmek için tıkla... Cihaz kapanmaz. Hat takamazsın. Pek gereği olduğunu da düşünmüyorum.
YusufMirzaATMACA Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #11 BehzatAmirim dedi: Yukarıda yazdığımı okumadın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam okudum cihaz benim için çok değerli emin olmak istedim teşekkürler. Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: Yukarıda yazdığımı okumadın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam okudum cihaz benim için çok değerli emin olmak istedim teşekkürler.