IMEI kayıttan önce telefon alıp kullanmak sorun yaratır mı?

MasterPiece

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, geçen yılın ağustos ayında yurt dışından akrabam vasıtasıyla iPhone getirmiştim. Bugüne kadar bir şekilde IMEI kayıt ettirmeden kullandım ve yeni bu ayın sonunda yurt dışına çıkış imkanım oldu. Şu an IMEI kendi adıma passaportuma kayıt ettirsem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım uzun süredir kullandığımdan dolayı?

Hayır zaten ilk birkaç ay izin veriyorlar sonra devlet 15 gün öncesinden IMEI için mesaj atıyor gidip kayıt yaptırın diye 15 gün sonra ise cihazın IMEI'si iptal oluyor.

•Size tek hat için 4 ay kullanım süresi veriyorlar. Bu süre yılbaşında sıfırlanıyor.
•Eğer hattınız kendi üzerinizdeyse kendi pasaportunuza kaydettiğiniz zaman bir sorun yaşamazsınız. Ama başka birinin üzerine olan hatları 3 yıl boyunca kullanamazsınız.
•Yeriniz de olsam beklemek yerine direkt kayıt ederdim. 1 Ocak 2023'den itibaren 2732₺ olan kayıt ücreti 6080₺'ye çıkacak. Yani 4 ay kullanmak yerine direkt kayıt işlemi çok daha mantıklı ve ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…