TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.426 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 2 Şubat 2025 #11 MerMerXL dedi: Baktım ama o benim telefona uyumlu değil ama neyse ben ulaşmaya çalışırım oladı bu konu açık kalır yazan olur. Değişik bir şekilde çözdüm. Ayarlara girip sistem güncellemelerinden manuel olarak sistemi güncelledim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle NAND üzerinden IMEI'yi çekmiş olabilir düzeldiyse problem yok Custom ROM'larda bazen IMEI problemi olabiliyor kurduğun roma ve efs yedeğine bağlı bir daha ki ROM kurarken efs yedeği almayı unutma dostum
MerMerXL dedi: Baktım ama o benim telefona uyumlu değil ama neyse ben ulaşmaya çalışırım oladı bu konu açık kalır yazan olur. Değişik bir şekilde çözdüm. Ayarlara girip sistem güncellemelerinden manuel olarak sistemi güncelledim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle NAND üzerinden IMEI'yi çekmiş olabilir düzeldiyse problem yok Custom ROM'larda bazen IMEI problemi olabiliyor kurduğun roma ve efs yedeğine bağlı bir daha ki ROM kurarken efs yedeği almayı unutma dostum
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 872 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #12 Etiketlenmişiz ama konu çözülmüş. Arkadaşın dediği gibi ROM ile alakalı yapacağız işlemlerden önce 1 kere EFS ve Modem yedeği alın yeter. Dursun kenarda maksimum 100 MB yer kaplar.
Etiketlenmişiz ama konu çözülmüş. Arkadaşın dediği gibi ROM ile alakalı yapacağız işlemlerden önce 1 kere EFS ve Modem yedeği alın yeter. Dursun kenarda maksimum 100 MB yer kaplar.