venektor Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Dün ithalatcı garantili bir Redmi telefon aldım, IMEI sorgulatması yapınca marka 2 IMEI'sinde de Hometech ht 10mt görünüyor, telefonu kullansam bir şey olur mu?
Dün ithalatcı garantili bir Redmi telefon aldım, IMEI sorgulatması yapınca marka 2 IMEI'sinde de Hometech ht 10mt görünüyor, telefonu kullansam bir şey olur mu?
baTer Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: NVIDIA RTX 4060 8GB CPU: AMD RYZEN 5500 RAM:16 GB DDR4 Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Monitör: ASUS ROG XC249RM Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Telefon kaçak gelmiş Türkiye'ye ve rastgele bir IMEI çakmışlar bir şey olacağını sanmıyorum. Ayrıca dilersen telefonu satın aldığın yeri kaçakçılıktan şikayet edebilirsin.
Telefon kaçak gelmiş Türkiye'ye ve rastgele bir IMEI çakmışlar bir şey olacağını sanmıyorum. Ayrıca dilersen telefonu satın aldığın yeri kaçakçılıktan şikayet edebilirsin.