P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba?
Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba?
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 1 Kasım 2023 #2 Yanlış bilgi panotiq dedi: Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Yenilenmiyor. 20000 üstüne ödeme yapabilirseniz niye olmasın. Şaka yapıyorum tabiki alınmaz. Son düzenleme: 1 Kasım 2023
panotiq dedi: Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Yenilenmiyor. 20000 üstüne ödeme yapabilirseniz niye olmasın. Şaka yapıyorum tabiki alınmaz.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 442923 dedi: Yenilenmiyor. 20000 üstüne ödeme yapabilirseniz niye olmasın. Şaka yapıyorum tabii ki alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler.
442923 dedi: Yenilenmiyor. 20000 üstüne ödeme yapabilirseniz niye olmasın. Şaka yapıyorum tabii ki alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #4 panotiq dedi: Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler. Genişletmek için tıkla... Yenileniyor, arkadaş yanlış bilgi vermiş.
panotiq dedi: Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler. Genişletmek için tıkla... Yenileniyor, arkadaş yanlış bilgi vermiş.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 1 Kasım 2023 #5 panotiq dedi: Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öyle ama aldığın kişi kullanmamış ise. IMEI her yıl yenilense sence neden millet 20.000 TL versin? Not: Pardon yenileniyornus kusura bakmayın.
panotiq dedi: Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öyle ama aldığın kişi kullanmamış ise. IMEI her yıl yenilense sence neden millet 20.000 TL versin? Not: Pardon yenileniyornus kusura bakmayın.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Kasım 2023 #6 panotiq dedi: Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Ben aynı şekilde Huawei telefon kulllanıyorum. Çok uğraştırıyor kesinlikle tavsiye etmem her gün ya kapanırsa korkusuyla yaşıyorsunuz.
panotiq dedi: Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Ben aynı şekilde Huawei telefon kulllanıyorum. Çok uğraştırıyor kesinlikle tavsiye etmem her gün ya kapanırsa korkusuyla yaşıyorsunuz.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #7 panotiq dedi: Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Ocak ayında yenileniyor ancak her SIM için 4 ay süre mevcut. Bence çekilecek dert değil. Bütçe nedir ?
panotiq dedi: Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Ocak ayında yenileniyor ancak her SIM için 4 ay süre mevcut. Bence çekilecek dert değil. Bütçe nedir ?
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #8 442923 dedi: Hocam orası öyle ama aldığın kişi kullanmamış ise. IMEI her yıl yenilense sence neden millet 20.000 TL versin? Genişletmek için tıkla... Hocam çünkü toplam 240 gün kullanabiliyorsun.
442923 dedi: Hocam orası öyle ama aldığın kişi kullanmamış ise. IMEI her yıl yenilense sence neden millet 20.000 TL versin? Genişletmek için tıkla... Hocam çünkü toplam 240 gün kullanabiliyorsun.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #9 442923 dedi: Hocam orası öyle ama aldığın kişi kullanmamış ise. Imei her yıl yenilense sence neden millet 20.000 TL Versin? Genişletmek için tıkla... Her SIM için 4 ay kullanım sunuyor ya hani ?
442923 dedi: Hocam orası öyle ama aldığın kişi kullanmamış ise. Imei her yıl yenilense sence neden millet 20.000 TL Versin? Genişletmek için tıkla... Her SIM için 4 ay kullanım sunuyor ya hani ?
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #10 BehzatAmirim dedi: Ocak ayında yenileniyor ancak her SIM için 4 ay süre mevcut. Bence çekilecek dert değil. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone lazım 10 civarına da iPhone 12 gördüm mantıklı geldi bana yanına da iPhone 6 ya da 7 alırsam SIM süresi bitince iCloud bağladığımda aramalar da geliyormuş.
BehzatAmirim dedi: Ocak ayında yenileniyor ancak her SIM için 4 ay süre mevcut. Bence çekilecek dert değil. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone lazım 10 civarına da iPhone 12 gördüm mantıklı geldi bana yanına da iPhone 6 ya da 7 alırsam SIM süresi bitince iCloud bağladığımda aramalar da geliyormuş.