IMEI süresi bitmiş iPhone 12 alınır mı?

panotiq

Hectopat
Daha fazla  
Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba?

Yanlış bilgi
Hocam öncelikle merhaba. IMEI süresi bitmiş bir iPhone 12 alsam, ocak ayında süresi yenileniyor mu? Sürekli böyle kullanabilir miyim acaba?
Yenilenmiyor. 20000 üstüne ödeme yapabilirseniz niye olmasın. Şaka yapıyorum tabiki alınmaz.

Son düzenleme:
Yenilenmiyor. 20000 üstüne ödeme yapabilirseniz niye olmasın. Şaka yapıyorum tabii ki alınmaz.

Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler.

Bazı kişiler her yıl yenileniyor diyor ama hocam 120 gün esim 120 günde normal fiziki SIM olarak kullanılıyor demişler.

Hocam orası öyle ama aldığın kişi kullanmamış ise. IMEI her yıl yenilense sence neden millet 20.000 TL versin?

Not: Pardon yenileniyornus kusura bakmayın.

Ben aynı şekilde Huawei telefon kulllanıyorum. Çok uğraştırıyor kesinlikle tavsiye etmem her gün ya kapanırsa korkusuyla yaşıyorsunuz.

Ocak ayında yenileniyor ancak her SIM için 4 ay süre mevcut. Bence çekilecek dert değil. Bütçe nedir?

Hocam iPhone lazım 10 civarına da iPhone 12 gördüm mantıklı geldi bana yanına da iPhone 6 ya da 7 alırsam SIM süresi bitince iCloud bağladığımda aramalar da geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…