4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 1 Kasım 2023 #11 BehzatAmirim dedi: Her SIM için 4 ay kullanım sunuyor ya hani? Genişletmek için tıkla... Hocam unutmuşum vallahi. Hatırlattığınız için teşekkür ederim.
BehzatAmirim dedi: Her SIM için 4 ay kullanım sunuyor ya hani? Genişletmek için tıkla... Hocam unutmuşum vallahi. Hatırlattığınız için teşekkür ederim.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #12 FortmanForever dedi: Ben aynı şekilde Huawei telefon kulllanıyorum. Çok uğraştırıyor kesinlikle tavsiye etmem her gün ya kapanırsa korkusuyla yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama kesin her yıl ocak ayında yenileniyor değil mi?
FortmanForever dedi: Ben aynı şekilde Huawei telefon kulllanıyorum. Çok uğraştırıyor kesinlikle tavsiye etmem her gün ya kapanırsa korkusuyla yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama kesin her yıl ocak ayında yenileniyor değil mi?
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Kasım 2023 #13 panotiq dedi: Hocam ama kesin her yıl ocak ayında yenileniyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam detaylı bilmiyorum fakat dertsiz başınıza dert almayın.
panotiq dedi: Hocam ama kesin her yıl ocak ayında yenileniyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam detaylı bilmiyorum fakat dertsiz başınıza dert almayın.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 1 Kasım 2023 #14 panotiq dedi: Hocam ama kesin her yıl ocak ayında yenileniyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım şimdi detaylı. Ocak ayında yenilendiği söyleniyor. Gecikme olur mu bilmiyorum.
panotiq dedi: Hocam ama kesin her yıl ocak ayında yenileniyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım şimdi detaylı. Ocak ayında yenilendiği söyleniyor. Gecikme olur mu bilmiyorum.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #15 FortmanForever dedi: Hocam detaylı bilmiyorum fakat dertsiz başınıza dert almayın. Genişletmek için tıkla... Neden hocam ne gibi bir sorun olabilir ki. 442923 dedi: Hocam araştırdım şimdi detaylı. Ocak ayında yenilendiği söyleniyor. Gecikme olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle gördüm de yapmak mantıklı mı bilmiyorum.
FortmanForever dedi: Hocam detaylı bilmiyorum fakat dertsiz başınıza dert almayın. Genişletmek için tıkla... Neden hocam ne gibi bir sorun olabilir ki. 442923 dedi: Hocam araştırdım şimdi detaylı. Ocak ayında yenilendiği söyleniyor. Gecikme olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle gördüm de yapmak mantıklı mı bilmiyorum.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 1 Kasım 2023 #16 Benim bildiğim yılbaşında yenileniyor. Yılın 3'te 1'inde o cihazı kullanamıyorsunuz. Ayrıca emin değilim ama 2 yıl üst üste yenilendikten sonra daha yenilenmiyor. Onun yerine 12 mini alın 2. el daha rahat edersiniz.
Benim bildiğim yılbaşında yenileniyor. Yılın 3'te 1'inde o cihazı kullanamıyorsunuz. Ayrıca emin değilim ama 2 yıl üst üste yenilendikten sonra daha yenilenmiyor. Onun yerine 12 mini alın 2. el daha rahat edersiniz.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 1 Kasım 2023 #17 panotiq dedi: Neden hocam ne gibi bir sorun olabilir ki. Hocam bende öyle gördüm de yapmak mantıklı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işinizi garantiye alın derim ben. İleride Bi yasa çıkar süre düşer falan. Başınız ağrır.
panotiq dedi: Neden hocam ne gibi bir sorun olabilir ki. Hocam bende öyle gördüm de yapmak mantıklı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işinizi garantiye alın derim ben. İleride Bi yasa çıkar süre düşer falan. Başınız ağrır.