IMEI süresi dolan telefon kullanılmaya devam edilebilir mi?

İphone değil ki bu. iPhone için konusmuyorum.

hocam her sana başı tekrar mı açılıyor öyleyse ilk paragrafta dediğinizi uygulayacağım?Yoksa tek seferlik mi?

Cihazda Wi-Fi ile arama özelliği varsa şebeke olmasa bile bir ağa bağlı olduğunuzda arama ve SMS gönderebilirsiniz. Mobil veri kullanamazsınız ama. Örnek olarak benim cihazda ilk SIM pasaport sahibi üzerine kayıtlı ve şebeke var. Diğer SIM ise pasaport sahibi üzerine olmadığı için şebeke yok ama Wi-Fi sayesinde arama ve SMS almaya devam ediyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5133.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 84
Olsun hocam. 43 defa atacak hali yok zaten kimsenin Max 5'i geçmez kullandığı telefonun ömrü boyunca. 2 yıl önce abime atmıştım hiçbir şey olmadı henüz.

Yalnız 43 defa dediğim yolcu beraberliğinde gösteren telefoncu veya şahıs. Telefonu kullanan kişinin kendisi değil hocam tek müşterisi de siz değilsiniz bunu unutmayın

Yalnız 43 defa dediğim yolcu beraberliğinde gösteren telefoncu veya şahıs. Telefonu kullanan kişinin kendisi değil hocam tek müşterisi de siz değilsiniz bunu unutmayın
Orasını bilmiyorum fakat, hiç denk gelmedim IMEI'si gidip de atamayanı.

Hocam arkadaşın dediği IMEI atma olayı dediğinizden farklı. Yazılım ile başka cihazdan aktarıyorlar. Bu işlem de her telefona olmuyor. Belli başlı işlemciye sahip cihazlarda oluyor. iPhone cihazlarda zaten hiçbir zaman IMEI atma olayı olmuyor. Yani eğer Android cihaz bu işleme uygun ise sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…