W3lys4 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 699 Yer USA , Illinois 3 Mart 2022 #1 TWRP ile S10'a nasıl guncelleme atabilirim?
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 3 Mart 2022 #2 W3lys4 dedi: TWRP ile S10'a nasıl guncelleme atabilirim? Genişletmek için tıkla... TWRP ile atamazsın, Odin ile atılır.
W3lys4 dedi: TWRP ile S10'a nasıl guncelleme atabilirim? Genişletmek için tıkla... TWRP ile atamazsın, Odin ile atılır.
W3lys4 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 699 Yer USA , Illinois 3 Mart 2022 #3 ASUS_Kullaniyorum dedi: TWRP ile atamazsın, Odin ile atılır. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile ilgili bir video var mı? Samsung guncellemesi hakkında net video bulamadım çünkü.
ASUS_Kullaniyorum dedi: TWRP ile atamazsın, Odin ile atılır. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile ilgili bir video var mı? Samsung guncellemesi hakkında net video bulamadım çünkü.
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 3 Mart 2022 #4 Buradan yazılımı indirin: SM-G973F Turkey Firmware Download Bu videoda yapılanları uygulayın. Videoda J7 Prime için anlatmış ama neredeyse aynı mantık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan yazılımı indirin: SM-G973F Turkey Firmware Download Bu videoda yapılanları uygulayın. Videoda J7 Prime için anlatmış ama neredeyse aynı mantık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dgknayz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #5 Selamlar s10 da bu güncellemeyi yaparsak imei gidermi ?